Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 07-06-07, 00:03   #1
grigus

Stock

Default Foarte dezorientat ! Masina SH 8000-9000-10000 Euro.

Salutari. Se pare ca ideea de a-ti achizitiona o masina implica totusi si mare dar.. MARE bataie de cap!! Cu o suma in jur de 8,9,10 mii Euro doresc o masina SH. Trebuie sa va mentionez niste repere: -Ador tunningul rafinat, -Sa nu consume prea mult(TDI), -Sa nu fie prea mica . Am citit multe recomandari insa, opel astra-cea mai slaba masina nemteasca, golf 4 - prea micuta, bmw - consum foarte mare s.a.m.d.. Sunt foarte multe masini splendide pe acest site, unele prea convenabile..!! DE CE?
Imi doresc o masina tinereasca, nu sunt bun cunoscator, nu stiu ce inseamna sa platesti un CASCO anual, sa platesti motorina, sa platesti eventuale pagube .. MI-ar placea o BORA tdi, tunning stil. Va solicit experienta si bunavointa cu frica de a nu arunca cu o galagie de bani pe geam !! ..Mersimesc
grigus is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 00:17   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Foarte dezorientat ! Masina SH 8000-9000-10000 Euro.

Quote:
Originally Posted by grigus View Post
Salutari. Se pare ca ideea de a-ti achizitiona o masina implica totusi si mare dar.. MARE bataie de cap!! Cu o suma in jur de 8,9,10 mii Euro doresc o masina SH. Trebuie sa va mentionez niste repere: -Ador tunningul rafinat, -Sa nu consume prea mult(TDI), -Sa nu fie prea mica . Am citit multe recomandari insa, opel astra-cea mai slaba masina nemteasca, golf 4 - prea micuta, bmw - consum foarte mare s.a.m.d.. Sunt foarte multe masini splendide pe acest site, unele prea convenabile..!! DE CE?
Imi doresc o masina tinereasca, nu sunt bun cunoscator, nu stiu ce inseamna sa platesti un CASCO anual, sa platesti motorina, sa platesti eventuale pagube .. MI-ar placea o BORA tdi, tunning stil. Va solicit experienta si bunavointa cu frica de a nu arunca cu o galagie de bani pe geam !! ..Mersimesc
unii au luat si ford-ul focus in minte ..dar mie nu mi se pare asa de special
golf 4 ar fi fost perf in banii astia sau astra
dar daca tu asa consideri..
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/42591-vanzare-vw-bora.html - fara sa am vreo legatura cu respectivul.. uite o bora care intra in banii tai si arata si bine.. dar nu e diesel
mai exista si varianta fiat : stilo..dar nici ala nu cred k ti-ar place..
riscul de a arunca o gramada de bani pe geam este la tot pasul
iti recomand sa urmaresti cu mare atentie piata auto..
la banii kre ii ai tu, in intervalul asta adica.. e cea mai agitata piata..e full de oferte.. mai sunt si cele pana in 15000 ..dar aici e aglomeratie rau..majoritatea masinilor care se "aduc" din strainatate in banii astia sunt..si sunt si diesel .. ai putea sa te interesezi la un intermediar care aduce masini din afara..ii lasi un comision discutabil, bineinteles.. si se ocupa el cu actele si transportul si gasitul unei masini..
cum nu iti place nici golf 4 si nici astra.. nu prea stiu ce sa iti recomand
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 03:22   #3
grigus

Stock

Iti multumesc frumos. M-a impresionat acea BORA .. impediment ar fi treaba cu benzina dar ..inca tatonez , 10x man !!
grigus is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 15:18   #4
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

asama si crezi ca bora e mai mare in interior? e un g4 cu alt bot si portbagaj mare...
de cand e astra g cea mai slaba masina nemteasca? cine te-a mintit?
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 08-06-07, 20:49   #5
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Ham... de ce sunt unele masini cu tuning la preturi asa convenabile? pentru ca oamenii nu le prea cumpara din urmatoarele motive: "Baaa asta ii din ala nienbun care isi face tiuning deci ii sparta masina... " wrooong si din celalat motiv: o masina cu tuning e o masina personalizata.. masina ta personalizata e perfecta pentru tine.. dar nu si pentru altii... asa ca masinile cu tuning se vand mai greu.. deci implicit preturi mai mici decat realitatea...

Ce ti-asi recomanda eu? ham... uite aici ceva dar cum e vara cabrioleturile sunt cam scumpe... sau daca vrei sa ai un acoperish solid uite aici ceva cu acoperish tare si ceva tuning[/url] sau ceva la fel dar fara tuning oferte sunt multe... si daca vrei consum micut poti sa iti iei 1.8-ul care am auzit ca nu consuma prea mult

p.s. nu uita ca acelea sunt preturi de germania.. deci mai trebuie sa adaugi taxa de inamtriculare si alte povesti.. asta daca nu cumva se va scoate...

bafta
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 00:34   #6
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

am vazut io una pe autovit parca la 9000 euro avea de toate pe ea in afara de gps si nu mai stiu ce, motor de 2.2 si sub suta de mii de km era prea misto... tot astra coupe bertone
22VIN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -