Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 13-05-07, 22:55   #16
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Default Re: Garantie 1.000.000 km

Quote:
Originally Posted by Lucian_benz View Post
Asta mai tine si de sofer.
Iti dau si eu asa un exemplu "personalitate marcanta" din TM a mers in concediu in Austria cu familia(Renault Velsatis 30.000 km),nu stiu cum a ajuns dansul la concluzia ca mergand foarte turat in treapta a 3-a va curata injectoarele.
Si mergand el asa pe Autobahn,si merge,si merge si la un moment dat a ars garnitura de chiuloasa si a fiert motorul.E greu pt unii soferi sa isi dea seama pentru ce sunt beculetele alea si indicatoarele pe bord.
Tot asa am mai vazut un exemplar foarte trist cu un Audi Q7 de 6 luni,daca nu il vedeam nu credeam.

Deci cel mai des intalnit defect la masinile bune,e piesa dintre volan si scaun(soferul).
tot ce se poate
only_4dan is offline   Reply With Quote
Old 21-05-07, 11:21   #17
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Default Re: Garantie 1.000.000 km

Garantie 1 milion de km nu-ti da nimeni. Dar contrar cum a spus 300zxtt, daca intretii masina la repreztanta, si mergi cu grija te poate tine 1 milion de km. Ca un exemplu, stiu persoane care au avut dacii de noi si pana la 250.000 km nu au avut nevoie de reparatii majore. Daca dacia rezista atat, mecedesurile dc nu ar rezista?
andrei.badea is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -