Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 28-06-07, 11:18   #16
autoad

Stage 3

autoad's Avatar

Default Re: help mee tractiune spate la vre-o10.000e

eu m-am obisnuit cu dieselul , imi chiar place iar diferenta la performante este nesemnificativa
autoad is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 11:37   #17
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by mnl69 View Post
un pivot costa 130 roni....oare e mult?
unde gasesc si eu un astfel de pivot??? daca iti cade un pivot tre' sa schimbi tot bratul inferior bmw-ul ar fi o alegere buna dar intr-adevar e destul de costisitor de intretinut.
www.parbrizeonline.ro
Vanzari/Montaj/Garantie 24 de luni.
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 23:40   #18
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Xelo View Post
Eu mai bine m-as intreba unde gasesc 320i cu 10.000 € ? Bine, poate gasesti vreunul cu +200.000 km fata de cei afisati pe bord si o cumperi, dar pe urma o sa te caiesti. In 10.000 € ai sanse mai multe sa iei un 316i intretinut, decat ceva mai puternic si vai de mama lui. Apropo, sper ca stii zicala "Nu-ti cumpara masina pentru care ai bani, ci cumpara-ti-o pe cea pe care ti-o poti permite". Un BMW e pretentios pt Romania, plecand de la suspensii rigide, consum si mecanici. Nu vrei sa stii cat e ora de manopera la Bavaria sau la Filaret sau cat te costa schimbul de placute de frana pe fata (si in anumite cazuri - gen directie, frane, motor nu iti permiti sa bagi turcisme) - trebuie sa bagi piese originale. Benzina la 316i te costa pe putin 8 mil/luna daca mergi zi de zi... imagineaza-ti cat te va costa la 320i. Daca iti iei 320d, scapi de dracu' dar dai de ma-sa: majoritatea dieselurilor de la noi, pe langa faptul ca sunt alergate mai mult decat benzinarele, au o problema majora - turbina. Tinand cont ca e masina SH, nu poti sa stii cand si daca a fost schimbata vreodata, cand e urmatorul termen pentru a "cadea"... iar daca [,] cade, te usureaza de 2000€ instant. Banii pe care ii economisesti la motorina ii dai cu varf si indesat pe turbina . Si oricum, BMW pe motorina... crede-ma ca nu are nici un farmec. Daca tii la consum, ia-ti un Golf TeDeI sau Matiz.

Nu iti zic sa iti iei Merc, doar ti-am prezentat opinia mea ca posesor de BMW.

PS: Foarte tare afirmatia cu diferenta de 100cc si acelasi consum la motoare de 4 si 6 cilindri. 316i si 318i impart acelasi motor (!), deci aceeasi cilindree (1895 cc), diferenta intre ele constituind-o doar numarul diferit de valve/cilindru. La 320i nici nu ma obosesc sa raspund...
Bravo in sfarsit cineva care spune adevarul gol golut.Cea mai sincera replica si eu as veni tot cu sfatul cumpara ceva ce poti intretine nu ce iti permiti sa cumperi.Asa ca mai bine te orientezi pe ceva mai vechi cu tractiune spate benzina o japoneza si de la care sa iti mai ramana si bani in caz ca iti cade ceva sa poti sa o remediezi,dar oricum alea is cele mai tari in ceea ce priveste fiabilitatea..

- Copyright 2025 4Tuning -