Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-04-07, 15:35   #1
lee4samurai

Stock

Default Vreau sa cumpar BMW seria 3 din Germania

Salutare!
Am nevoie de un sfat prietenesc, vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 pe injectie din germania la aproximativ 2500 euro, 93-95 cu dotari. Pot gasi aproape ori ce model din seria 3 la datele pe care le-am mentionat deasupra; DAR, exista un dar, care dintre ele? 315,216,318...,335 ? si sa imi spuneti si de ce? este legat de consum, de robustete, de calitate in executie, de anumite defecte aparute? va intreb pe voi pt ca pe internet nu prea dau de articole care sa fie explicte in ceea ce caut eu.
Ori ce ajutor este bine venit

Eddie
lee4samurai is offline   Reply With Quote
Old 22-04-07, 15:41   #2
lee4samurai

Stock

Default Re: Vreau sa cumpar BMW seria 3 din Germania

Am facut o modificare scurta:

Am nevoie de un sfat prietenesc, vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 pe injectie din germania la aproximativ 2500 euro, 93-95 cu dotari. Pot gasi aproape ori ce model din seria 3 la datele pe care le-am mentionat deasupra; DAR, exista un dar, care dintre ele? 315,216,318...,335 ? Si cam cat ar ajunge consumuil dupa cunostintele voastre? sau daca credeti ca ar trebui sa caut o alta serie; seria 5 de ex. Oricum un lucru este cert, vreau BMW injectie cu 4/5 usi.
Daca ati ales o o serie/clasa anume sa imi spuneti motivatia, este legat de consum, de robustete, de calitate in executie, de anumite defecte aparute? va intreb pe voi pt ca pe internet nu prea dau de articole care sa fie explicte in ceea ce caut eu.
Ori ce ajutor este bine venit

Eddie
lee4samurai is offline   Reply With Quote
Old 23-04-07, 23:28   #3
vectra_gts

Stage 5

vectra_gts's Avatar

in codul xyz pe care il are BMW x reprezinta seria, yz reprezentand capacitatea motorului. de ex. 525 seria 5 cu motor de 2500 cm3 sau 325 seria 3 cu motor de 2500. oricum daca vrei masina din 93-95 taxa de prima inmatriculare va fi mare.
vectra_gts is offline   Reply With Quote
Old 23-04-07, 23:44   #4
*-_Speed_-*
VW Driver

Stage 5

*-_Speed_-*'s Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by vectra_gts View Post
in codul xyz pe care il are BMW x reprezinta seria, yz reprezentand capacitatea motorului. de ex. 525 seria 5 cu motor de 2500 cm3 sau 325 seria 3 cu motor de 2500. oricum daca vrei masina din 93-95 taxa de prima inmatriculare va fi mare.
Taxa de inmatriculare nu va fi mare ci foarte mare pt o masina din anul 93/95 asa ca nu se renteaza sa aduci o masina fara sa aiba euro 3 respectiv 4
*-_Speed_-* is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 10:19   #5
vectra_gts

Stage 5

vectra_gts's Avatar

nu am vrut sa-l descurajez.
vectra_gts is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 13:02   #6
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

poate vrea sa si-l duca in olanda (daca ne uitam bine la detaliile de sub avatar), asa k atunci nu-l mai priveste taxa aia de ***...

de ales, nu cred k ai nevoie sa-ti zica altcineva ce serie sa alegi, ci o faci dupa gustul tau...si dupa buget. cu cat cresti in serie la bmw, cu atat sunt mai scumpe pt k se si adreseaza altor buzunare.