![]() |
Vreau sa cumpar BMW seria 3 din Germania
Salutare!
Am nevoie de un sfat prietenesc, vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 pe injectie din germania la aproximativ 2500 euro, 93-95 cu dotari. Pot gasi aproape ori ce model din seria 3 la datele pe care le-am mentionat deasupra; DAR, exista un dar, care dintre ele? 315,216,318...,335 ? si sa imi spuneti si de ce? este legat de consum, de robustete, de calitate in executie, de anumite defecte aparute? va intreb pe voi pt ca pe internet nu prea dau de articole care sa fie explicte in ceea ce caut eu. Ori ce ajutor este bine venit;) Eddie |
Re: Vreau sa cumpar BMW seria 3 din Germania
Am facut o modificare scurta:
Am nevoie de un sfat prietenesc, vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 pe injectie din germania la aproximativ 2500 euro, 93-95 cu dotari. Pot gasi aproape ori ce model din seria 3 la datele pe care le-am mentionat deasupra; DAR, exista un dar, care dintre ele? 315,216,318...,335 ? Si cam cat ar ajunge consumuil dupa cunostintele voastre? sau daca credeti ca ar trebui sa caut o alta serie; seria 5 de ex. Oricum un lucru este cert, vreau BMW injectie cu 4/5 usi. Daca ati ales o o serie/clasa anume sa imi spuneti motivatia, este legat de consum, de robustete, de calitate in executie, de anumite defecte aparute? va intreb pe voi pt ca pe internet nu prea dau de articole care sa fie explicte in ceea ce caut eu. Ori ce ajutor este bine venit;) Eddie |
in codul xyz pe care il are BMW x reprezinta seria, yz reprezentand capacitatea motorului. de ex. 525 seria 5 cu motor de 2500 cm3 sau 325 seria 3 cu motor de 2500. oricum daca vrei masina din 93-95 taxa de prima inmatriculare va fi mare.
|
Quote:
|
nu am vrut sa-l descurajez.
|
poate vrea sa si-l duca in olanda (daca ne uitam bine la detaliile de sub avatar), asa k atunci nu-l mai priveste taxa aia de ***...
de ales, nu cred k ai nevoie sa-ti zica altcineva ce serie sa alegi, ci o faci dupa gustul tau...si dupa buget. cu cat cresti in serie la bmw, cu atat sunt mai scumpe pt k se si adreseaza altor buzunare. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning