Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-04-07, 20:15   #31
Snoopy

Stage 5

Snoopy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[No Limits racing team]
Default Re: golf5 vs astra hatchback

Ai vazut tu o astra H cu rugina?Daca ai timp sa citesti uitate sa vezi ca nu is chiar asa roz lucrurile http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=3001.
Snoopy is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 20:25   #32
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

ceea ce scrie nenea whitespring acolo e f f aberant! cum adica nu ii indica daca are faza scurta sau pozitii? pai aia iti dai seama dupa luminile de la bord drq .. acu pe bune ala se tot plange degeaba cred ca vreun anti-VW ca altfel nu imi explic! eu am avut VW si am fost f f multumit de el! am opel si bmw si nu dau 2 lei pe niciuna dintre ele ( poate dau 3 lei pe opel ) dar atat!

dolb is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 20:28   #33
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

nu sunt anti opel! si nici fan VW ! insa vw dupa parerea mea ii mult mai bun decat un opel ( si nu cu aceste comentarii ale romanilor ca ei sunt in continuu nemultumiti! )
Old 26-04-07, 22:11   #34
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

pai este mai bun. NORMAL. da sa fim seriosi. e mult sa spui ''cu mult mai bun'' in fond tot nemtesti sunt. este cu mult mai bun ca renault, ca hiunday ca astea dar nu ca opel. nu stiu macar daca va ajunge opelul macar la egalitate cu vw vreodata. nmici la astra nu indica pozitia sau faza scurta. te uiti la luminile de pe bord sau nu e greu sa te utii la rotita pt faruri tipic nemteasca stanga jos soferului. iti iei ochii 1 sec de la drum. indica proiectoarele si faza lunga ca ''icon-uri'' pe bord adica ceea ce trebuie. nici la audi nu apare semn pt pozitii sau faza scurta da se vede puternic acul rosu si cadranul alb
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 22:13   #35
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

pai tocmai asta e! ca nu iti trebuie semn special! odata ce ai aprins pozitiile sau faza scurta...se aprind luminile la bord rumainien idioten
Old 26-04-07, 22:22   #36
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

da dar ziua de exemplu cum e in strainatate unde e obligatoriu sa mergi cu ele aprinse nu se prea vad la opel... daca bate soarele... dar dupa cum ziceam te uiti la rotita ) eu si mama mergem cu pozitiile si proiectoarele tot timpu iar tata e cam antitalent deci nu intra in discutii ))
Old 26-04-07, 22:46   #37
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
da dar ziua de exemplu cum e in strainatate unde e obligatoriu sa mergi cu ele aprinse nu se prea vad la opel... daca bate soarele... dar dupa cum ziceam te uiti la rotita ) eu si mama mergem cu pozitiile si proiectoarele tot timpu iar tata e cam antitalent deci nu intra in discutii ))
stinge proiectoarele pana nu iei o amenda de te rupe! .. in germania am fost oprit de neamt.. ce ma intreaba: cumva e ceata? eu..nu! si atunci de ce aveti proiectoarele aprinse get the point
Old 26-04-07, 22:55   #38
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

nu mi-a zis nici un politai ceva de ele... si mai sunt care merg asa...
Old 26-04-07, 22:56   #39
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

obisnuiti-va sa nu mergeti asa
Old 26-04-07, 22:57   #40
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

imi place cum arata masina cu ele aprinse... eh cand m-o opri careva n-o sa mai merg ))) da mai am un avantaj: e semnul de doctor pe parbriz si mai au retineri politatii ca pana la urma aproape toti ajung acolo )))
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -