Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 25-04-07, 22:51   #16
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: golf5 vs astra hatchback

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
nu stiu ce ridicati in slavi gti-u ala asa il bate si gti1. numai astra opc sau gtc nu le-as schimba pe golf5 indiferent daca e gti sau normal. astra hatch asta noua si classicul le-as schimba fara discutii
dragul meu FAN OPEL!, inca esti mic si mai ai ceva de invatat! sti, cu un GTI te lauzi ca nah .. are nume sonor.. cum iti urla tie in mine GTI ( oaaa) , asa sunetul OPC nu are nimic care sa te sperie cand il auzi! iar GTI-ul este renume! si acu pe bune, VW bate pe OPEL ( ca masina, nu ca viteza )

dolb is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 23:08   #17
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

maki dolb INVATA SA CITESTI... nu am zis NICIODATA ca opel bate vw ca masina. NICIODATA. poti sa cauti pruin posturile mele am zis chiar opusul.
nu ma intereseaza ce zice unu de masina mea. ca nu imi fac tricouri pe care sa scrie ''am gti!!''
asa si nu am 40 de ani s ama intereseze cat de masina e. pe mine ma intereseaza cat de bine arata si cat de sportiva e. bineinteles nu sa fie un kitsch dar nici un tanc pe care sa-l tin toata viata oi ajunge la varsta cu nevasta si 2 copii cand mi-oi lua un suv diesel probabil volvo si gata am tancu
dar ca sa revin: astra opc are un aer mai sportiv ca gti-ul. si un motor mai puternic.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 23:12   #18
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

astra 1.6 are consum cam 9 - 9,5 (max 10 iarna) in oras... in afara 6 - 7...

sunteti prea subiectivi... nici GTI nu avea renume cand a aparut dar si-a demonstrat calitatile... asa si OPC isi poate demonstra calitatile...
Old 25-04-07, 23:15   #19
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Angry Re: golf5 vs astra hatchback

Quote:
dar ca sa revin: astra opc are un aer mai sportiv ca gti-ul. si un motor mai puternic.
aer mai sportiv? uita-te la amandoua si compara-le care e mai fioroasa ! iar de motor.. ma kk in el de motor .. e bun si GTi-ul ! ca nu vreau sa mor in ea drq
Old 26-04-07, 00:06   #20
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

Dolb cum poti fi atat de subiectiv sa zici k te caci intr-un motor mai puternic.. doar pt k nu e pe vw .. )) .. Si ce motiv.. ca nu vrei sa mori in ea )))).. In fine.. motorul intr-adevar e reusit , e puternic.. dar Astra are alte probleme .. care tin de comportamentul ei pe sosea, pe circuit pe orice.Nu zic de interior nimic.. pt ca se stie ca e mai calitativ al gti-ului. Nu inteleg dc s-a ajuns la gti si opc .. se vorbea de motoare 1.6
Old 26-04-07, 00:13   #21
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Bemelo View Post
Dolb cum poti fi atat de subiectiv sa zici k te caci intr-un motor mai puternic.. doar pt k nu e pe vw .. )) .. Si ce motiv.. ca nu vrei sa mori in ea )))).. In fine.. motorul intr-adevar e reusit , e puternic.. dar Astra are alte probleme .. care tin de comportamentul ei pe sosea, pe circuit pe orice.Nu zic de interior nimic.. pt ca se stie ca e mai calitativ al gti-ului. Nu inteleg dc s-a ajuns la gti si opc .. se vorbea de motoare 1.6
acu pe bune, cei 150 cp de la GTI ma satisfac pe deplin si nu imi mai trb nimic ssi nu e vb de bani! ma intreb oare.. OPC-ul e mai ieftin decat GTI ? ( nu de alta dar tot GTi mi-as lua )
Old 26-04-07, 00:19   #22
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

nu inteleg de ce comparam gti cu opc cand r32-ul are 250 cai cu 10 mai mult adica in zona celor 240 cai ai opelului... si de ce au pus un motor mare si aspirat pe r32 nu stiu... creca le place consumul mare
in fine sa revenim la discutie: daca vrei sa faci economie iei astra daca nu te intereseaza banii vrei doar una din ele iei golf. punct si astra are mai multi cai... 115 pe 1.6
Old 26-04-07, 00:23   #23
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
nu inteleg de ce comparam gti cu opc cand r32-ul are 250 cai cu 10 mai mult adica in zona celor 240 cai ai opelului... si de ce au pus un motor mare si aspirat pe r32 nu stiu... creca le place consumul mare
in fine sa revenim la discutie: daca vrei sa faci economie iei astra daca nu te intereseaza banii vrei doar una din ele iei golf. punct si astra are mai multi cai... 115 pe 1.6
ce economie dom'le?! ca opel astra e exorbitant de scumpa! m-am interesat si eu ca vreau sa imi iau masina noua. si m-am dus la vw, opel, ford, seat .. si cand am vazut cat costa Astra hatchback cu motor cat de cat performant si in 5 usi am ramas nuj dc dar cred ca si golf-ul 5 e mai ieftin drq
Old 26-04-07, 00:29   #24
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

eu as fi putut sa iau una cu dotari cam ca a mea cu 14000 acu 2 ani spune-ne si noua pretul la cea de care te-ai interesat ca vad ca l-ai tinut secret
app pt cei care nu stiu... s-a pus la vanzare si la noi corsa cu motor de 1.6... turbo... 192 CAI PE CORSA nebunie curata... )
Old 26-04-07, 00:36   #25
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

in jur de 17.300 astra hatchback 5 usi! ... golf 5 , 5 usi, tot pe acolo, dar scuza-ma, e VW ! opel si ford m-au cam dezamagit!
Old 26-04-07, 14:43   #26
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
acu pe bune, cei 150 cp de la GTI ma satisfac pe deplin si nu imi mai trb nimic ssi nu e vb de bani! ma intreb oare.. OPC-ul e mai ieftin decat GTI ? ( nu de alta dar tot GTi mi-as lua )
200 CAI la gti .nu 150.

@amphetamine: un motor ''mare'' aspirat nu consuma cu mult mai mult decat unul de cilindree mai mica dar turbo. Si stiu ei dc au pus motor aspirat (alt sunet, cuplu si putere liniara.. etc etc .. )
tot pt tine.. vezi k golf-ul are pe motorul de 1.6 FSI tot 115 cai. Noi vb la inceputul topicului de 1.6-le un pic mai vechiutz care se gaseste si pe golf 4..
Bemelo is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 16:00   #27
Snoopy

Stage 5

Snoopy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[No Limits racing team]

Tot spre astra inclin.In primul rand mai ieftina( vezi promotia cu discountu 1250E),sunt apropiate calitativ,iar designu interior exterior depinde de gusturile fiecaruia.Eu am ales astra...faceliftu da foarte bine pe culoare inchisa iar interioru este superb. Pentru mai multe informatii intra pe forumurile marcilor te vei lamuri cum sta treaba,iar drive testu e sfant in cumpararea unei masini.
Snoopy is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 16:55   #28
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

nu stiu ce dotari a pus dolb pe astra aia de e 17300... probabil clima navigatie de toate golful 5 era atunci 17000 cu un aer conditionat si un motor bun
Old 26-04-07, 19:57   #29
Snoopy

Stage 5

Snoopy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[No Limits racing team]

Pentru multi e curentul "vw" si mai ales "golf"..toata lumea au auzit ca sunt bune ca sunt fiabile,in Romania avand o imagine foarte puternica.Iintradevar G4 a fost o masina foarte foarte reusita..o masina la locul ei fara pretentii premium si un pret corect.Golf 5 tinteste mai sus si asta se vede si in lista de preturi in GENERAL cam cu 700-1000 E mai mare ca concurenta( la aceleasi dotari).Dar fiabilitatea,dupa ce am citit pe forumul dedicat vw a scazut,toti mai multi proprietari nemultumiti de masinile lor...poate or fi asteptarile prea mari .Parerea mea e ca cu banii in plus dati pentru golf cumparati imaginea.
In aproximativ toate testele nemtesti "autobild" iese cam la egalitate cu astra..diferenta de un 1,2 puncte din 200.De data aceasta Astra si-a facut bine temele si a batut golful la vanzari.
Numai bine.
Snoopy is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 20:03   #30
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

orice masina are problema de fiabilitate! vrei sa le insir pe cele de la opel, in special astra? se stiu f multe care ies la fiecare masina, cum ar fi rugina la aripi din spate, nu se mai invarte cheia in contact, probleme cu pompa sau calculatorul de injectie .. etc etc etc! la vw nu prea am auzit de asa ceva, singura problema care o stiu si care am intampinat-o a fost debitmetrul ! atat
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -