Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-05-13, 23:26   #46
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Default Re: ce masina sa imi iau

Quote:
Originally Posted by jemis90 View Post
Raspund la primul post : nu cred ca nici o piesa de la BMW din 99 sa fie mai scumpa ca o volanta cu masa dubla de laguna2 (masina are acelasi pret ca bmw-ul) - 30 de mil pentru laguna 1.9dci. Banuiesc ca si pt megane se aplica aceleasi preturi.

Daca pui mana pe o masina buna, si te tine portofelul sa-i faci o revizie mai serioasa ( punte de diode, releu incarcare, reconditionat electromotor, kit ambreiaj) eu zic ca ai scapat de griji pt 2 ani cel putin.

Sincer nu stiu daca e mai bun un merceds din 94 care e din tabla de T34 sau o masina din 2011 care e facuta din tabla de 0,2 milimetri. Zic ei ca ar absorbi impactul. Pai daca gandim asa, si Logan absoarbe impactul, pana mor oamenii din el.
alex.panciu is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 17:13   #47
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by jemis90 View Post
Sincer nu stiu daca e mai bun un merceds din 94 care e din tabla de T34 sau o masina din 2011 care e facuta din tabla de 0,2 milimetri. Zic ei ca ar absorbi impactul. Pai daca gandim asa, si Logan absoarbe impactul, pana mor oamenii din el.
Care Mercedes din 1994 are "tabla de T34"? C-Klasse si E-Klasse din anii aia sunt vai de capul lor in privinta asta, cat si a sigurantei.
Povesti...
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 18:16   #48
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: Cat e de scumpa intretinerea unui e36?

Quote:
Originally Posted by alex.panciu View Post
NO UITE MA SA VEZI SI TU CEVA,cenzurat ca ma cautati sa va dau o tura dupa aia...

Cine are in proprietate lamborghini gallardo iti garantez eu ca nu sta pe forum si sa chinuie sa vanda "maruntisuri" gen gume sh si alte piese , asa cum faci tu ! La faza asta te ai facut de rahat !

Revenind la subiectul principal :

Bmw e36 in ziua de azi , costa destul de putin ca intretinere ! e o masina simpla care cu niste cunostinte de baza in mecanica , le poti face singur [ asta daca lasi masina asa cum a iesit ea de fabrica ] ! Piese de schimb gasesti peste tot , pe producator , original , SH , totul tine de buzunarul tau ! dar ca sa fie si fiabil si sa nu ai griji vreo 2 ani , pui masina la punct pe dedesupt [ brate , frane , suspensie , bucse etc] ! initial, investitia poate parea marisoara ca deh , sunt modele vechi totusi , rar gasesti un e36 tinut corespunzator !

PS : mama ce de cunoscatori au aparut pe forumul asta [ ca ciupercile dupa ploaie ] , numai unul si unul , au lamborghini si ei vand pe forum gume sh si piese din dezmembrari sau au varste de 22 de ani si deja stiu ce model de tabla folosea mercedesul in 94 , iar faza cu absorbirea impactului pana mor oamenii , deja merita un loc pe podiumul aberatiilor ! e trist... foarte TRIST !

Last edited by DEVIL's Style; 03-06-13 at 18:22.
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 18:40   #49
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by vlad300 View Post
Te plimbi prin Africa cumva cu Opelul (DE 125 DE CAI DIESEL !!!!!) de intoarce lumea capul dupa ea? De curiozitate...intreb.
Nu te inteleg pe cuvantul meu...vad ca peste tot postezi si te dai atotstiutor. Care este rostul in a suferi cu ce masini ai condus tu daca nu era a ta. Si cu pozele astea sincer mi se pare penibil crezi ca ai dovedit ceva? Daca cu adevarat era ceva de tine nu iti dadeai cu caramida in piept si ramaneai frumos in anonimat. Ce pot sa zic, ne-ai aratat tu noua...
Fara suparare dar nu este topic unde sa nu apari tu si sa ne spui cum ai vazut tu X si Y si sa incepi sa aberezi....
Lasa-l frate..nu vezi ca lucreaza la spalatorie? face curat in ea. ITI DAI SEAMA CE A FACUT EL? A PUS O POZA CU NISTE CEASURI LA 280 VAIIII RESTUL E CANCAN.

~ Haters make me Famous ~
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 20:13   #50
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Cine are in proprietate lamborghini gallardo iti garantez eu ca nu sta pe forum si sa chinuie sa vanda "maruntisuri" gen gume sh si alte piese , asa cum faci tu ! La faza asta te ai facut de rahat !

Revenind la subiectul principal :

Bmw e36 in ziua de azi , costa destul de putin ca intretinere ! e o masina simpla care cu niste cunostinte de baza in mecanica , le poti face singur [ asta daca lasi masina asa cum a iesit ea de fabrica ] ! Piese de schimb gasesti peste tot , pe producator , original , SH , totul tine de buzunarul tau ! dar ca sa fie si fiabil si sa nu ai griji vreo 2 ani , pui masina la punct pe dedesupt [ brate , frane , suspensie , bucse etc] ! initial, investitia poate parea marisoara ca deh , sunt modele vechi totusi , rar gasesti un e36 tinut corespunzator !

PS : mama ce de cunoscatori au aparut pe forumul asta [ ca ciupercile dupa ploaie ] , numai unul si unul , au lamborghini si ei vand pe forum gume sh si piese din dezmembrari sau au varste de 22 de ani si deja stiu ce model de tabla folosea mercedesul in 94 , iar faza cu absorbirea impactului pana mor oamenii , deja merita un loc pe podiumul aberatiilor ! e trist... foarte TRIST !
alooo,provincia...am spus eu undeva ca am Lamborghini???ca este al meu?
poti sa vand si rosii in piata nu este problema ta,ideea e ca am condus masini la care voi ramneti cu gura cascata cand le vedeti pe strada si poate nici intr-o mie de ani nu o sa aveti ocazia sa va urcati intr-unul....

dar da-ti sfaturi p-aici....
Old 03-06-13, 20:15   #51
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Budy_ View Post
Lasa-l frate..nu vezi ca lucreaza la spalatorie? face curat in ea. ITI DAI SEAMA CE A FACUT EL? A PUS O POZA CU NISTE CEASURI LA 280 VAIIII RESTUL E CANCAN.
eu zic sa iti pui poza aia wallpaper pe telefon sa vezi si tu din cand in cand cum arata un Lamborghini....tare frustrati si complexati mai sunteti....
Old 03-06-13, 20:16   #52
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
poti sa vand si rosii in piata nu este problema ta,ideea e ca am condus masini la care voi ramneti cu gura cascata cand le vedeti pe strada si poate nici intr-o mie de ani nu o sa aveti ocazia sa va urcati intr-unul....

Cu 500euro poti conduce ORICE MASINA VREI..timp de o zi. Asa ca bai lesinatule..nu mai esti in 99' cand vedeai doar dacii pe strada. Ai auzit de "RENT A CAR"??? suntem in 2013...lamborghini e cam trecut...daca erai in veyron..erai z3u. Ai aratat taranul din tine cu pozele alea =))
Quote:
eu zic sa iti pui poza aia wallpaper pe telefon sa vezi si tu din cand in cand cum arata un Lamborghini....tare frustrati si complexati mai sunteti....

TARE TARAN ESTI.taran rau de tot..nu cred ca stai in bucuresti. Esti venit de la tara?
Old 03-06-13, 20:29   #53
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Quote:
Cu 500euro poti conduce ORICE MASINA VREI..timp de o zi. Asa ca bai lesinatule..nu mai esti in 99' cand vedeai doar dacii pe strada. Ai auzit de "RENT A CAR"??? suntem in 2013...lamborghini e cam trecut...daca erai in veyron..erai z3u. Ai aratat taranul din tine cu pozele alea =))

TARE TARAN ESTI.taran rau de tot..nu cred ca stai in bucuresti. Esti venit de la tara?
bai ciobane nu iti da tie nimeni Lamborghini sa il conduci singur,asta poate doar in nfs,nici 1000 de euro sa le dai nu te lasa singur in masina si asta nu tine de fata pe care o ai este politica firmei de rent a car.....
pana una alta nu ai 500 euro sa dai tu sa te plimbi o zi in Lamborghini.....
ce ar insemna orice taran care are si el 500 euro sa se duca sa isi inchirieze Lamborghini sa se plimbe o zi prin sat....
eu inteleg ca ti-ai dori dar e cam greu....
Old 03-06-13, 20:39   #54
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:

Asa e , esti un zeu ca te ai urcat intr un lamborghini , sa mi spui la ce spalatorie lucrezi ca sa vezi si tu ce conduce "provincia" , dar sa stii ca nu iti las cheile si sa faci poze , ca pe urma o sa creada lumea ca e a ta . Doar pentru ca ai condus o masina sau un anumit model , nu inseamna ca automat "cunosti" , doar samsarii fac asa ,si aia se caca pe ei , "ca la cate masini au adus ei etc etc".... dar de fapt, habar nu au sa schimbe 2 suruburi la masina !

Quote:
Complexat esti tu prietene , nu esti singurul care a pus piciorul intr o masina supersport , dar noi nu ne facem poze langa o masina si apoi sa ne kkm pe noi ca e am condus asa ceva ! NOTA 2 , stai jos !

Quote:

Stiu ca am avut divergentele noastre , dar aici mie imposibil sa nu te aprob la cele zise ))) , sunt curios daca a detinut un e36 macar jumatate de ani si sa umble la el , ca sa isi poata da cu o parere pertinenta pe acest topic !
Old 03-06-13, 20:40   #55
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
bai ciobane nu iti da tie nimeni Lamborghini sa il conduci singur,asta poate doar in nfs,nici 1000 de euro sa le dai nu te lasa singur in masina si asta nu tine de fata pe care o ai este politica firmei de rent a car.....
pana una alta nu ai 500 euro sa dai tu sa te plimbi o zi in Lamborghini.....
ce ar insemna orice taran care are si el 500 euro sa se duca sa isi inchirieze Lamborghini sa se plimbe o zi prin sat....
eu inteleg ca ti-ai dori dar e cam greu....
Pai crezi ca eu am vise umede in laborghini ma? Nu as da 500euro sa ma plimb cu o masina ...mai pun 500 si imi fac vacanta in grecia..sau alta tara. E trist ca pt unii niste masini scumpe inseamna totul.Imi e mila de tine...
Esti mandru ca te-ai plimbat cu lambo? ti-ai dat drumu la 280 ?
Quote:

Stiu ca am avut divergentele noastre , dar aici mie imposibil sa nu te aprob la cele zise ))) , sunt curios daca a detinut un e36 macar jumatate de ani si sa umble la el , ca sa isi poata da cu o parere pertinenta pe acest topic !
Daca avea E36..facea testul ala la bord de se duceau acele la 260..si zicea ca a prins 260 cu 1.6 pe gaz )

Last edited by Budy_; 03-06-13 at 20:42.
Old 03-06-13, 20:49   #56
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Quote:
Asa e , esti un zeu ca te ai urcat intr un lamborghini , sa mi spui la ce spalatorie lucrezi ca sa vezi si tu ce conduce "provincia" , dar sa stii ca nu iti las cheile si sa faci poze , ca pe urma o sa creada lumea ca e a ta . Doar pentru ca ai condus o masina sau un anumit model , nu inseamna ca automat "cunosti" , doar samsarii fac asa ,si aia se caca pe ei , "ca la cate masini au adus ei etc etc".... dar de fapt, habar nu au sa schimbe 2 suruburi la masina !

Complexat esti tu prietene , nu esti singurul care a pus piciorul intr o masina supersport , dar noi nu ne facem poze langa o masina si apoi sa ne kkm pe noi ca e am condus asa ceva ! NOTA 2 , stai jos !

ce masina ai tu?de curiozitate....
Old 03-06-13, 20:50   #57
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Quote:
Pai crezi ca eu am vise umede in laborghini ma? Nu as da 500euro sa ma plimb cu o masina ...mai pun 500 si imi fac vacanta in grecia..sau alta tara. E trist ca pt unii niste masini scumpe inseamna totul.Imi e mila de tine...
Esti mandru ca te-ai plimbat cu lambo? ti-ai dat drumu la 280 ?

Daca avea E36..facea testul ala la bord de se duceau acele la 260..si zicea ca a prins 260 cu 1.6 pe gaz )
prietene masina mea testul cu acele si-l face singura de fiecare data cand pun contactul....plm e 2011 nu aveti de unde sa stiti voi cum e cu astea....
Old 03-06-13, 20:57   #58
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

Quote:
Ce replica i asta, bucuresteanule ? Suferim ?
In Bucuresti exista mai mult taranism/prostie/ingamfare/incultura pe metru patrat, decat in orice parte a lumii.
Hai sa nu cadem in penibil, mai mult decat am facut-o.

N am facut altceva decat sa continui offtopicul.

S-a lamurit si baiatul in legatura cu dilema lui, tot sa mai intre aici
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 20:58   #59
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
ce masina ai tu?de curiozitate....
dacia logan 1.5 dci ful full [ fara piele ]

Quote:
prietene masina mea testul cu acele si-l face singura de fiecare data cand pun contactul....plm e 2011 nu aveti de unde sa stiti voi cum e cu astea....
wow... increfuckindible.... face singura? si cand te apropii de ea iti deschide si usa?

Esti penibil de acum omule , si vag urile si alte marci au optiunea asta sau poate fi activata prin encodare , ce e asa mare branza? Pe bune acum , ai si tu ceva concret de zis? adika niste argumente reale? sau ne ardem in "basini" pana ne intoxicam unul pe altul?
Old 03-06-13, 20:59   #60
maverick1508

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[RENAULT]
[2 Roti]
[SEAT]

Si totusi cat de scumpa e intretinerea unui e36 ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xxx.jpg
Views:	32
Size:	22.1 KB
ID:	2790325  

Last edited by maverick1508; 03-06-13 at 21:03.
maverick1508 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -