Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 19-03-07, 13:00   #1
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

Default AUDI vs SEAT

Salut sunt detinatorul unui Seat Leon 1,6 16v model 2006 SPIRIT am ocazia sa-mi cumpar un audi 2003 1.6 deci tot benzina!Eu unul sunt topit dupa interiorul masinii (audi)desii nici leonul nu are un interior urat.
Ma intereseaza avantaje si dezavantajele unei posibile achizitii
LEONul il am de la 0 Km AUDIul il "voi lua" la peste 80000Km masina nu a fost rulata mult in RO pretul AUDI este unul care imi pare f bun 11500 aprox (from a friend )
Ma intereseaza :
-Tinand cont ca AUDIul este mai greu decat LEONul si avand cam acelasi motor nu ma va usca la consum???
-Avand atatia Km de ce ma apropii sa repar pe audi si dam cat ma costa???
-Piesele de schimb per total sunt mai scumpe de cat ale unui seat tinand cont ca sunt sub aceasi firma VW
-AUDIul care vreau sa-l cumpar are xenon care este viata lor si cam cat cost sa le schimb in caz de nevoie
-La ce trebuie sa fiu foarte atent cand verific masina???
In cel mai rau caz astept alternative cam in aceeasi bani!!!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Bodeacostin is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 16:20   #2
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: AUDI vs SEAT

Quote:
Originally Posted by Bodeacostin View Post
Salut sunt detinatorul unui Seat Leon 1,6 16v model 2006 SPIRIT am ocazia sa-mi cumpar un audi 2003 1.6 deci tot benzina!Eu unul sunt topit dupa interiorul masinii (audi)desii nici leonul nu are un interior urat.
Ma intereseaza avantaje si dezavantajele unei posibile achizitii
LEONul il am de la 0 Km AUDIul il "voi lua" la peste 80000Km masina nu a fost rulata mult in RO pretul AUDI este unul care imi pare f bun 11500 aprox (from a friend )
Ma intereseaza :
-Tinand cont ca AUDIul este mai greu decat LEONul si avand cam acelasi motor nu ma va usca la consum???
-Avand atatia Km de ce ma apropii sa repar pe audi si dam cat ma costa???
-Piesele de schimb per total sunt mai scumpe de cat ale unui seat tinand cont ca sunt sub aceasi firma VW
-AUDIul care vreau sa-l cumpar are xenon care este viata lor si cam cat cost sa le schimb in caz de nevoie
-La ce trebuie sa fiu foarte atent cand verific masina???
In cel mai rau caz astept alternative cam in aceeasi bani!!!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
audi.... a3? a4?

oricare ar fi gandeste-te ca tu dai o masina buna din 2006 si iti iei o masina din 2003! in legatura cu consumul, nu ar trebui sa fie o diferenta prea mare...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 16:24   #3
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

eu unul nu as da masina cea noua . Si inca ceva , la revanzare vei pierde multi bani pentur Leon...
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 21:11   #4
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

ati cam bagat frica in mine baieti!!!Nu stiu ce sa zic....m-am cam razgandit.....
Old 19-03-07, 22:08   #5
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

doar tu stii ce vrei.. nici nu stim despre ce audi e vb .. Personal as lua Audi-ul . Superior dpdv Seat-ului. De uscat la consum... nush cat poate sa usuce un 1.6 dar oricum putin pe orice caroserie ).. Si daca e masina de afara sunt sanse sa mearga mai bine ca a ta care a fost rulata in Romania 1 an. Ahh si gandeste-te ca vei avea alta imagine in Audi; si fata de fete si fata de prieteni :P.. Bafta si sa ne comunici ce vei face pana la urma.
Old 19-03-07, 22:21   #6
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Bemelo View Post
doar tu stii ce vrei.. nici nu stim despre ce audi e vb .. Personal as lua Audi-ul . Superior dpdv Seat-ului. De uscat la consum... nush cat poate sa usuce un 1.6 dar oricum putin pe orice caroserie ).. Si daca e masina de afara sunt sanse sa mearga mai bine ca a ta care a fost rulata in Romania 1 an. Ahh si gandeste-te ca vei avea alta imagine in Audi; si fata de fete si fata de prieteni :P.. Bafta si sa ne comunici ce vei face pana la urma.
da e corect ce spui, dar gandeste-te ca el are mult de pierdut din revanzarea masinii lui (din cate am vazut inca esti cu ea pe rate nu? ) dar ori cum nici audiul (eu banuiesc ca e vorba de a3) nu e de lepadat.. daca tie iti place, du-te condu-l putin, vezi cum il simti, analizeaza dotri chestii si vezi daca merita sa faci schimb(dotari chestii smecherii)

a si din punct de vedere al intretinerii/consumului probabil ca audiul e putin mai scump.. dar nu cu mult asa ca nu e mare problema
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 01:13   #7
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

SCUZE!!!este vorba despre un A4 stiu ca poate pare ieftin (si cu totii stim cat dai atata face) dar cum am mai spus este al unui prieten care nu prea le arde cu viteza
Old 20-03-07, 19:25   #8
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

mah vere eu zic sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard, eu unul nu as renuntza la un leon aproape nou pt un audi rulat si vechi de 4 ani chiar daca A4 e masina mea preferata, nah faci cum vrei dar eu zic ca nu merita sa te complici