Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-12-12, 14:11   #1
wiki

Default BMW 530D E60 (2005)

Buna

Am gasit o masina pe autovit, BMW 530d din 2005 fara prea multe dotari:

BMW 530 D 108.000 km,TAPISERIE PIELE--NAVIGATIE--COMENZI PE VOLAN--PARKTRONIC FATA SPATE--TRAPA PANORAMICA--FULL ELECTRIC--INCHIDERE CENTRALIZATA--ABS--DTC--INCALZIRE SCAUNE--PROIECTOARE CEATA--JANTE ALIAJ, CUTIE AUTOMATA

Deseara o sa ii fac un test la reprezentanta BMW.

In conditiile in care trece testul cu brio, nu e umblat la km si motorul, cutia, tabla etc se confirma ca sunt OK, merita masina asta 11.000 EUR? E gata inmatriculata, as economisi aproape 2000 eur pe inmatriculare si vreo 500 pe drum, daca ar fi sa o aduc de afara...

P.S. E suficient un test complet la BMW pentru a vedea kilometri reali si eventualele probleme ?

Va multumesc.
wiki is offline   Reply With Quote
Old 21-12-12, 00:11   #2
the Absolutist

Default Re: BMW 530D E60 (2005)

Nu cred ca se poate verifica, dar se poate estima dupa gradul de uzura al masinii si motorului. Spre exemplu, un volan ros si uzat nu poate fi la o masina cu doar 40.000 km. Un motor ce indica compresia de, sa zicem 70%, nu poate avea doar 60.000 de km. Nu sunt expert, poate ma insel, dar asta stiu eu referitor la subiect
Dar ca si sfat intereseaza-te de numarul de proprietari si daca a fost unic si masina interior si exterior arata bine si e ingrijita exista sanse mari ca sa fie si intretinuta corespunzator. In general un proprietar care are grija de masina cum arata se preocupa si de revizii si de reparatii sa fie efectuate la timp. Istoricul de service este un criteriu de asemenea.

Iti atasez un link spre un articol publicat de 4tuning referitor la acest subiect:

https://www.4tuning.ro/tehnica-auto/d...-fi-14222.html
the Absolutist is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -