Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Dispun de max 3500 euro si as dori sa imi cumpar o masina pe benzina. M-am orientat spre ww pasat, opel zafira, vw golf 4 din perioada 2000 - 2004 insa as mai dori si parerea altor utilizatori in ceea ce priveste costul de intretinere sau defectiuni ce pot aparea. Multumesc.
) vezi ca locul unde ai postat tu se numeste Consiliere achizitie AUDIO,sigur tu ai citit gresit(auto) )..aici primesti sfaturi pt sisteme AUDIO )..asta e,o greseala,se mai intampla
Dispun de max 3500 euro si as dori sa imi cumpar o masina pe benzina. M-am orientat spre ww pasat, opel zafira, vw golf 4 din perioada 2000 - 2004 insa as mai dori si parerea altor utilizatori in ceea ce priveste costul de intretinere sau defectiuni ce pot aparea. Multumesc.
salut ,vw passat nu o sa gasesti in banii astia o masina buna ,paote cu 400k km si dupa sa bagi banii cu caruta in ea , ce zici de opel astra G ,eu zic ca la suma asta de banii ,e cam ceam mai buna varianta si ieftin de intretinut,salut numai bine