Si eu am cumparat de la "ei":
1.actele nu le faci cu societatea(Best Automobile 4 You), ci cu o persoana fizica din alta localitate, care nici macar nu e de fata (actele se fac la o primarie, nu din targoviste)” - EVAZIUNE FISCALA etc,
2.desi am platit verificarea la reprezentanta ford am fost dezamagit:
a.cel ce verifica stratul de vopsea vorbea la telefon cu o operatoare gsm,
b.nu au putut sau nu au vrut sa-mi spuna daca e umblat la kilometraj si cam cat (in bord erau sub 120k),
c.la turatii de aprox. 3000 mi s-a spus ca se aude un zgomot ciudat (un furtun ce facea legatura intre turbina si filtrul de aer era rupt). m-istul de la BA4Y mi-a spus ca-l gasesc la 200lei, dar era cu 900 la ford + manopera (am gasit tot original la 650lei),
d.cand am ajuns acasa un vecin mi-a zis ca nu am antena (in pozele ce le facusem in parcarea ford nu era). m-am uitat pe deviz si scria ca antena era la verificare. mi-am dat seama ca i-am platit degeaba. Am luat legatura cu ford si BA4Y, unul mai kknar k altul.
Suntem o tara de hoti, de aia suntem unde suntem.
ps: am vrut sa-mi iau direct din germania, dar am avut un asa "prieten" de m-a lasat balta.
apoi am mers in bucuresti (focus berlina 2010 cu "50k", care arata la tabla mai rau ca slz mea) si cluj (nici n-am vazut masina
cica o vandu-se, desi seara vb cu el ca dim ajung).
Per total sunt multumit de masina, dar dezgustat de multitudinea de misei pe care am dat (institutii, societati, samsari).
Aviz celor ce citesc si vor sa cumpere: si eu am gasit o postare referitoare la egr si tot am cumparat ulterior, pt ca mi-am asumat km nereali si pt ca am "verificat-o" la reprezentanta.”