Salutare, am o mica mare problema cand vine vorba de luarea unei decizii, doresc sa achizitionez o masina ieftina pe care sa o modific in timp ca sa fie pe gustul meu. Ceva mai mare decat un polo si sa fie in 2 portiere. Nu imi permit un 1.9tdi din cauza taxelor si sincer, benzina ma atrage mai mult. Doresc ceva care sa nu consume foarte mult pt ca eu am talentul de a dubla consumul oricum (momentan detin un vw polo open air 6n2, 1.4 16v si cu 9.8l de benzina am scos 76km in oras, in PN care e un oras destul de liber, nu am depasit 70km/h). Ma gandam la un golf 3 1.8, bmw 318i, sau chiar o o honda sau subaru dar la astea nu stiu cum sta treaba cu piesele.
Momentan nu imi permit sa investesc mult intr-o masina dar vreau totusi sa simt ca e a mea, la inceput investind doar pe partea de mecanica pt o experienta mai buna cand vine vorba de condus.
Nu conduc cu viteza, rar daca depasesc 120, dar uneori schimb in 4-5 mi, imi place sa simt masina deci probabil o sa schimb mai des piese la ea si nu vreau sa ma rupa la buzunar, o iau sa o conduc nu sa stau cu ea pe dreapta.
Vreau ceva inainte de 2000, nu ma intereseaza geamuri electrice si restul optiunilor care mi-au albit parul cat am condus Polo, nu ma supar daca are ABS sau ESP sau poate trapa dar nimic mai mult.
Are cineva idei sau masini care le-a detinut si is poate da cu parerea?
Multumesc si sper ca nu v-am plictisit prea mult