Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 27-08-12, 11:48   #16
amilo123

Stage 2

amilo123's Avatar

Default Re: sfat cumparare masina cu eroare la diagnoza (catalizator) bmw e90 318i din 2008

Quote:
Originally Posted by lord_wader View Post
Depinde cum uzezi discurile, sunt care le schimba si la 50.000, altii le schimba la 20 ca se ovalizeaza, altii pur si simplu merg mult cu ele trecand peste limita maxima de uzura fara sa stie. Si daca mai dai si peste un mecanic cum am dat eu care sa zica "mai merg" si eu eram cu 3mm sub minimul recomandat de producator e clar. Treaba cu discurile nu prea e relevanta la numarul de km si nici placutele.

Tipul merge mai mult in bucuresti, si scoate din viteza cand incetineste spre un semafor. Deci cred ca asta e explicatia. Plus ca primul proprietar s-a cam dat la ea.

Motorul ala il vroiam pentru ca are EfficientDynamics si consuma mai putin.

Diferenta de pret nu e chiar 4000, e undeva pe la 2000.

Eu initial vroiam un diesel, dar am auzit fel de fel de povesti ca motoarele de la bmw pe motorina se strica repede. Ba turbina, ba distributia...
amilo123 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-12, 17:09   #17
amilo123

Stage 2

amilo123's Avatar

Default Re: sfat cumparare masina cu eroare la diagnoza (catalizator) bmw e90 318i din 2008

Deci cum vi se pare pretul masinii. Nu am cumparat-o inca dar nu mai apare niciun bmw benzinar cu efficientdynamics, si de asta vroiam sa va intreb daca pretul e mare fata de ce a mai fost pe autovit

masina are xenon, piele scaune incalzite clima automata si cam atat...
amilo123 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -