Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
08-02-07, 16:12
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Re: Pana in 15.000 SH si pana in 20-21.000 noua
Quote:
Originally Posted by obrazNICK
tu parca ziceai ca ai 14 ani pe undeva, mai lasa-ne cu posturi gen " e VW frate"
Ce sa-ti spun despre Ford , pentru mine cel putin
calitate pret isi merita banii , Fiesta ST are avantaj fata de Polo GTI ca e ceva mai ieftin ... sincer am mers cu un ST , e placuta masina , f nervoasa isi face banii , cu Polo GTI nu am mers , deci nu pot compara . Iar la design e o chestie ce tine de gusturi , eu cred ca cel mai bine e sa mergi la un dealer sa faci un test drive cu ST , unu cu GTI si apoi ai sa vezi singur ce alegi , multa bafta
|
Auzi mai pune vreo 2 ani jumate  ... si care treaba ... omu a zis ca alege intre Skoda Fabia RS si VW Polo GTi  , iar VW e mult mai bun decat Skoda
Fiecare cu gusturile lui, poate ca in locul lui tu ti-ai lua Ford ca esti fan Ford ... daca el vrea Polo sau Fabia lasa`l sa aleaga ce vrea ..
Si care e treaba ta ca eeu sustin VWu ?
08-02-07, 16:42
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Ce sfaturi imi dati, sa imi iau masina noua sau adusa de dincolo ?
|
Daca te-ar interesa sa iei o masina de afara de ce nu mergi si o cumperi direct de acolo ? Ai doar avantaje. Singurul dezavantaj consta in transportul pana acolo. Daca o iei noua cu siguranta e mai ieftina ca si aici, iar daca o iei sh cu siguranta e intr-o stare mult mai buna ca si una de aici.
Nu prea intaleg titlul ... masinile pe care le-ai specificat pe aici noi le gasesti la pretul specificat de tine 20-21 si sh la 15.. ; daca poti sa o cumperi noua, de ce mai intra sh in discutie ? Repet, m-am referit la masinile specificate de tine.
Referitor la Polo GTI e evident ca o consume mai mult ca si un RS 1,9 tdi dar aici intervii tu, cat esti dispus sa sacrifici la consum in schimbul puterii...
Daca ar fi sa aleg eu as mai lipii ceva bani si as alege GOLF 5 GT, dar a aparut de putin timp si nu stiu 100% cat de bine sta la capitolul fiabilitate.
Sper ca te ajuta cu ceva si nu mi-am batut gura degeaba.
08-02-07, 16:53
|
|
 Stage 5
|
Scuze de postul dublu dar nu am mai putut da edit..
Chiar acum m-am uitat , in germania gasesti un GOLF5 GT nou pe la suma de 19.500 - 21.000 ( o gramada  )
|
|
|
08-02-07, 22:31
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
@Aaronnel^ : Skoda este facuta tot de Volkswagen, deci nu cred ca e diferenta prea mare intre calitatea masinilor. Cum am mai scris intr-un post anterior, Skoda Fabia RS are un cuplu destul de mare (310 Nm) pentru un motor de 1.9 tdi.
@obrazNICK : Asa am sa si fac, m-am interesat deja unde gasesc cel mai aproape dealer unde sa pot face test drive cu masinile de mai sus. Am sa fac test drive si cu Polo GTI si cu Fiesta ST si cu Fabia RS si in cazul in care va fi si vreun Golf 5 GT disponibil de test drive voi face si cu el si probabil atunci ma voi hotara definitiv. Ti-am cerut parerea despre masinile Ford pentru ca eu am auzit niste chestii destul de urate ..
@wtcvictim : Nici nu m-am gandit sa merg sa imi iau masina noua de afara. Masina va fi ori noua de la un dealer din RO ori second adusa de dincolo. Am adus in discutie si subiectul masinii aduse second de dincolo pentru ca vreau sa vad si parerea altora despre avantaje si dezavantaje. Cat despre consum, sunt dispus sa sacrific bani si pe consumul pe care-l are un Polo GTI, pentru ca asa cum spui tu, sacrific bani in schimbul puterii. M-am gandit si la Golf 5 GT dar nu stiu inca consumul pe care-l are. Am citit pe undeva ca ar avea 7,1 / 100 km, un consum foarte bun zic eu pentru o masina de 170 CP.
Ma ajuta orice sfat indiferent daca e de bine sau de rau. Nu sunt un copil de 10 ani care-si inchipuie ce masina va avea cand va fi mare sau alte fantezii. Cel tarziu la inceputul verii voi posta masina la sectiunea "Masina mea" indiferent ce masina va fi pentru a va demonstra ca nu am vise de pe-o zi pe alta.
|
09-02-07, 15:56
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Tocmai am vazut o emisiune Top Gear in care au facut un test Skoda Fabia RS 130 CP vs. Mini Cooper S 175 CP si vreau sa zic ca a luat bataie Mini-ul intr-un mod jalnic. Ambele masini erau stock si banuiesc ca nu fusesera coxate nicicare..
Asta a cam inceput sa ridice Fabia in ochii mei inaintea Polo-ului ..
https://www.youtube.com/watch?v=YQxkLotFSAw
|
|
|
09-02-07, 16:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Tocmai am vazut o emisiune Top Gear in care au facut un test Skoda Fabia RS 130 CP vs. Mini Cooper S 175 CP si vreau sa zic ca a luat bataie Mini-ul intr-un mod jalnic. Ambele masini erau stock si banuiesc ca nu fusesera coxate nicicare..
Asta a cam inceput sa ridice Fabia in ochii mei inaintea Polo-ului ..
https://www.youtube.com/watch?v=YQxkLotFSAw
|
Te`ai mai putea gandi si la Ibiza FR, Ibiza Cupra  k Leonu e mai scump ... ce zici de ele ?
Eu am admirat un Ibiza FR la reprezentata Audi pe circuit... super masina si destul de ieftina
|
|
|
09-02-07, 16:31
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Te`ai mai putea gandi si la Ibiza FR, Ibiza Cupra  k Leonu e mai scump ... ce zici de ele ?
Eu am admirat un Ibiza FR la reprezentata Audi pe circuit... super masina si destul de ieftina 
|
Sunt frumoase ambele, intr-adevar si se incadreaza in banii astia.
Dar tinand cont ca eu am 1.94 inaltime nu cred ca mi-ar fi prea comoda una, eventual daca conduc de pe bancheta .. 
Nici polo nu e foarte generos la spatiu, dar pe interior e ceva mai mare decat ibiza ..
|
|
|
09-02-07, 16:43
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
.. si o Ibiza FR cu dotarile standard, motor 1.9 TDI 130 CP are pret CIP cat Skoda Fabia RS cu optionale cu tot si acelasi motor. Nu prea merita parerea mea ..
|
|
|
09-02-07, 16:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Sunt frumoase ambele, intr-adevar si se incadreaza in banii astia.
Dar tinand cont ca eu am 1.94 inaltime nu cred ca mi-ar fi prea comoda una, eventual daca conduc de pe bancheta .. 
Nici polo nu e foarte generos la spatiu, dar pe interior e ceva mai mare decat ibiza ..
|
Daca zici ca ai 1.94 .. tziar trebui un Golf  zik eu .. eu mai spatios .. sau Leon FR dar sunt si mai scumpe
|
|
|
09-02-07, 17:04
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Daca zici ca ai 1.94 .. tziar trebui un Golf  zik eu .. eu mai spatios .. sau Leon FR dar sunt si mai scumpe
|
Nu neaparat. Am fost cu un prieten cu un Suzuki Swift si stateam foarte comod in fatza si mai era loc bine de tot si pe bancheta in spatele meu ..
Hai ca deja o dam prea mult in offtopic.
Alte pareri pls .. ?
|
|
|
10-02-07, 14:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
@wtcvictim : Nici nu m-am gandit sa merg sa imi iau masina noua de afara. Masina va fi ori noua de la un dealer din RO ori second adusa de dincolo.
|
Pai eu as considera si asta o solutie. Fiind in UE , acum orice masina , ca o iei din Bucuresti ca o iei din Berlin e exact acelasi lucru, singura diferenta e adaos-ul si/sau comisionul care si-l pune dealerul (care e cu siguranta mai mare la noi)
Asa ca idee daca vrei ceva putere in plus , Fabia RS, Polo GTI, Golf GT la toate se poate apela la o resoftare/cip si castigi in medie cam 30 de cai la un pret acceptabil.
|
|
|
11-02-07, 18:05
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
La ce masini ai ajuns tu sa optezi eu as alege Fabia...e motor de VW,deci fiabilitatea zic eu ca e la fel...arata bine,consuma mai putin decat restu.Apoi ar urma ST si pe ultimu Polo...e doar o opinie personala.
Daca nu ai fi ramas la variantele astea eu as fi optat pentru G5 2.0 TDI 140 cp,eventual Sportline,cred ca te limitai in banii aia.
|
11-02-07, 18:27
|
|
 Stage 5
|
sNap7 , dak eram in locu tau  )  cel putin asa o sa fac eu peste 1 an cand o sa`mi iau permisu  )  mi-as fi luat un Passat din Germania 2002-2003, V6 TDI 180CP , full option , cam in 14-15-16 mii depinde cum ai norok
Oricum e buna si Fabia RS si Polo GTi
Pana la urma te`ai hotarat ?
|
|
|
11-02-07, 19:36
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Da, m-am hotarat. La vara merg in Germania si-mi iau masina.
Ce masina vad eu la fata locului pt ca degeaba zic ceva si acolo vad alta si ma razgandesc. Conditii : sa se incadreze in 21.000 E (SH), sa nu fie motor mai mare de 2.000 cmc si sa fie inmatriculata cel putin in 2005.
|
|
|
11-02-07, 19:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Da, m-am hotarat. La vara merg in Germania si-mi iau masina.
Ce masina vad eu la fata locului pt ca degeaba zic ceva si acolo vad alta si ma razgandesc. Conditii : sa se incadreze in 21.000 E (SH), sa nu fie motor mai mare de 2.000 cmc si sa fie inmatriculata cel putin in 2005.
|
Este o idee fff.buna 
Sper sa faci o alegere potrivita
|
|
|
|
|