Quote:
Originally Posted by AlexXx-4ti
Salut vreau sä vä intreb ce intelegeti prin leasing
A lua o masinä in leasing nu este altceva decit a inchiria o masinä pe o peroiadä de timp,pe aceastä perioadä nu aveti voie sä schimbati nimic la masinä absolut nimic (schimbäri tehnice,spoilere etc) cereti info.la firma respectivä.
-binenteles poti si cumpära masina dar va fi recalculat pretul masinii dupä ce plätesti suma va fi masina a ta.
Sfatul meu nu vä bägati in asa ceva ,mai bine plätiti o sumä din valoarea masinii face-ti un credit pe care vil puteti permite ,este mult mai sigur
Asta este pärerea mea  dar face-ti cum vreti.
|
Pai nu e chiar asa ca am o skoda octavia in leasing.. au zis ca nu am voie sa modific nimic la partea electrica.. bun ... au fost instalate ... woofer... statie... etc.. au fost puse dvdplayer ... LCD in plafon ... fiind gaurita tapiteria.. bun.. altceva ce nu mai am voie sa modific ca sa stiu ?
Stii... acum nici cum nu e bine ca majoritatea fac un credit de o suma de bani si deabea isi permit sa intretina masina respectiva... fara sa ia in calcul riscurile ca pot ramane fara servici`ul bun pe care`l au de exemplu si sa vezi atunci ce le piere chefu de masini.
Totusi asa mare incredere ai in bancile astea ?

Crezi ca vine agentu ala "zana maseluta" cu bagheta si ne rezolva pe toti de bani..?