Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-02-07, 19:06   #16
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Thumbs up Re: Exista firme de leasing SH?

Quote:
Originally Posted by XXL-X- View Post
Inva ceva...Xel_naga...este adevarata faza cu maxim 6 ani (vechimea masinii + durata contractului).
da , daca vrei detali cauatama pe MSG si vb ... iti pun o pila buna la Directoarea pe Bucuresti de la BT Leasing
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 02:24   #17
DementuL

Stage 5

DementuL's Avatar

Default Re: Exista firme de leasing SH?

Quote:
Originally Posted by AlexXx-4ti View Post
Salut vreau sä vä intreb ce intelegeti prin leasing
A lua o masinä in leasing nu este altceva decit a inchiria o masinä pe o peroiadä de timp,pe aceastä perioadä nu aveti voie sä schimbati nimic la masinä absolut nimic (schimbäri tehnice,spoilere etc) cereti info.la firma respectivä.
-binenteles poti si cumpära masina dar va fi recalculat pretul masinii dupä ce plätesti suma va fi masina a ta.
Sfatul meu nu vä bägati in asa ceva ,mai bine plätiti o sumä din valoarea masinii face-ti un credit pe care vil puteti permite ,este mult mai sigur
Asta este pärerea mea dar face-ti cum vreti.
Pai nu e chiar asa ca am o skoda octavia in leasing.. au zis ca nu am voie sa modific nimic la partea electrica.. bun ... au fost instalate ... woofer... statie... etc.. au fost puse dvdplayer ... LCD in plafon ... fiind gaurita tapiteria.. bun.. altceva ce nu mai am voie sa modific ca sa stiu ?
Stii... acum nici cum nu e bine ca majoritatea fac un credit de o suma de bani si deabea isi permit sa intretina masina respectiva... fara sa ia in calcul riscurile ca pot ramane fara servici`ul bun pe care`l au de exemplu si sa vezi atunci ce le piere chefu de masini.
Totusi asa mare incredere ai in bancile astea ? Crezi ca vine agentu ala "zana maseluta" cu bagheta si ne rezolva pe toti de bani..?
DementuL is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 02:36   #18
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by DementuL View Post
Pai nu e chiar asa ca am o skoda octavia in leasing.. au zis ca nu am voie sa modific nimic la partea electrica.. bun ... au fost instalate ... woofer... statie... etc.. au fost puse dvdplayer ... LCD in plafon ... fiind gaurita tapiteria.. bun.. altceva ce nu mai am voie sa modific ca sa stiu ?
Stii... acum nici cum nu e bine ca majoritatea fac un credit de o suma de bani si deabea isi permit sa intretina masina respectiva... fara sa ia in calcul riscurile ca pot ramane fara servici`ul bun pe care`l au de exemplu si sa vezi atunci ce le piere chefu de masini.
Totusi asa mare incredere ai in bancile astea ? Crezi ca vine agentu ala "zana maseluta" cu bagheta si ne rezolva pe toti de bani..?
Uitate la mine ca masina e pe LEASING este SUPER MODIFICATA ... si care este problema !! ?? !!

Din punct de vedere contractual MASINA este A TA ... chiar daca este pe numele firmei de LEASING ... masura aceasta este luata ca o precautie ... in cazul in care nu o platesti 2-3 luni rata atunci au dreptul sa te execute si sa ti-o ridice ... daca platesti si iti vezi de treaba TA nu ai de ce sa iti faci griji .

Este aceeasi problema ca la CASA ... cand iei imprumut se ipotecheaza pe numele banci ( dar CASA este a TA , nu iti spune ca nu ai voie sa faci modificari in casa sau sa stea altcineva acolo decat TU ) ...

Cred ca acesta cu CASA este exemplul cel mai concludent ... asa ca lasati prostiile !!

Parerea mea este : CINE CUMPARA O MASINA CU BANI JOS ARE PREA MULTI SI NU ARE CE FACE CU EI , CA DACA AR AVEA, AR FACE LEASING DE O PARTE SI DE CEALALTA AR INVESTI IN CEVA CARE SA II MAI PRODUCA NISTE BANI ( MA SCUZATI DAR EU GANDESC MAI BANCAR ).

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: cosmingabrielphotography@yahoo.ro
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Old 27-06-07, 03:02   #19
DementuL

Stage 5

DementuL's Avatar

pai eu ce zic.. faci ce vrei cu masina in leasing.. doar ca iti taie garantia de pe partea electrica spre exemplu dak umblii si faci ce am facut eu...
Old 27-06-07, 03:04   #20
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]

Quote:
pai eu ce zic.. faci ce vrei cu masina in leasing.. doar ca iti taie garantia de pe partea electrica spre exemplu dak umblii si faci ce am facut eu...
da MAN dar garantia o taie SERVICE de unde ai luat CAR-ul, nu firma de leasing ... asta e problema
Old 27-06-07, 03:13   #21
DementuL

Stage 5

DementuL's Avatar

da.. ai dreptate
Old 27-06-07, 03:23   #22
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]

Quote:
da.. ai dreptate
mercic de ajutor
Old 27-06-07, 11:26   #23
Lucian_benz

Stage 4

Din cate am inteles eu,vrei un secod pe care sa il iei pe leasing.
Pana la incheiere contractului de leasing proprietarul masinii e firma de leasing,nu tu.
Cu modificarile e alta chestie,nu ai voie sa modifici ca pierzi garantia,
dar masina fiind la second oricum nu mai ai garantie,asa ca,
spor la modificat.
Lucian_benz is offline   Reply With Quote
Old 02-07-07, 11:54   #24
Xerius
Nissan Driver

Stage 5

Xerius's Avatar

Member of:
[Nissan]

parca .. kapital leasing
Xerius is offline   Reply With Quote
Old 02-07-07, 20:36   #25
motan_4u

Stage 2

motan_4u's Avatar

eu am pe cineva care are o firma de leasing sh aduse din germania
motan_4u is offline   Reply With Quote
Old 02-07-07, 20:36   #26
motan_4u

Stage 2

motan_4u's Avatar

si poti sa o iei doar cu buletinul
motan_4u is offline   Reply With Quote
Old 02-07-07, 21:15   #27
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Talking Re: Exista firme de leasing SH?

Quote:
Originally Posted by motan_4u View Post
si poti sa o iei doar cu buletinul
DAR CE FRATE este ... ALTEX
Numai la HVB Leasing am luat cu buletinul dar cand am dus adeverinta de salariu a zis ca nu ii mai intereseaza actele mele doar copie dupa buletin
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -