![]() |
Exista firme de leasing SH?
Stie careva cateva firme de leasing pt. masini SH?Eu nu prea am gasit..:{
|
Re: Exista firme de leasing SH?
aaa auto, midocar.........
|
M-am exprimat gresit.....adica eu vreau un Sh din ''DE'' euro 3 sau 4.Exista firme cu care sa semnez un contract leasing pt. ''acea'' masina care o vreau eu??
|
la un credit nu te-ai gandit? te-ai putea rezolva relativ ushor ....
|
eu am inteles de la cineva combinatia asta cu leasingul din DE si nu mai platesti taxa aia dar stai un an 2 cu numere de alemania.acum nush dak se poate.trebuie sa ma mai interesez.
|
vezi ca daca vrei firma de leasing ar fi BT Leasing sau Media Leasing ;)
eu lucrez in domeniul asta si de aia stiu ;) |
O sa fac o vizita la BT..dar Media Leasing nu stiu unde sa ii gasesc.
P.S Mersi de ajuto(re). |
sant o gramada tre doar sa te interesezi un sach pe gogle si sigur pica ceva
|
Quote:
|
Aha....Alba Iulia in rond...ms de help.
|
Dar vezi ca durata leasingului + vechimea masinii nu pot fi mai mari de 6 ani.
Si trebuie sa gesesti o firma care sa iti poata plati extern, deoarece nu toti fac asa ceva, cu atat mai mult cu cat toate masinile aduse dupa 1 Ian 07, fie ele noi sau Sh sunt DDP. CIP nu mai exista. |
Quote:
de ex: Vrei o masina din germania , un golf sa zicem care e 8.000. Eur. Tu nu ai decat 2.000 Eur care ii dai avans cand faci contractul de leasing + datele masini pe care ai gasit-o sa o iei de acolo ( cu factura proforma de la dealerul de acolo ) . BT Leasing face plata in germania la dealer si apoi poti sa aduci masina in tara . Eu zic ca e super OK si putine firme de leasing fac asa + ca poti sa o iei SH . Bafta cu achizitionarea masini si daca vrei sa incerci la BT cautama pe MSG. sa iti dau pe cineva de acolo. :twisted: |
Got it!!!.....f. tare cei de la BT atunci.Acum incepe greul..sa facem calculele si sa vindem ''actuala''.Multumesc.:P
|
Inva ceva...Xel_naga...este adevarata faza cu maxim 6 ani (vechimea masinii + durata contractului).
|
Salut vreau sä vä intreb ce intelegeti prin leasing:?:
A lua o masinä in leasing nu este altceva decit a inchiria o masinä pe o peroiadä de timp,pe aceastä perioadä nu aveti voie sä schimbati nimic la masinä absolut nimic (schimbäri tehnice,spoilere etc) cereti info.la firma respectivä. -binenteles poti si cumpära masina dar va fi recalculat pretul masinii dupä ce plätesti suma va fi masina a ta. Sfatul meu nu vä bägati in asa ceva ,mai bine plätiti o sumä din valoarea masinii face-ti un credit pe care vil puteti permite ,este mult mai sigur:!: Asta este pärerea mea :!: dar face-ti cum vreti. |
All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2025 4Tuning