Quote:
Originally Posted by eggy
vreau sa imi cumpar o masina noua de maxim 12000 euro cu toate taxele incluse, cam ce modele se incadreaza si pe care o recomandati?
|
Io cred ca
nu ai nici o
masina in adevaratul sens al cuvantului,noua in banii aia.
Daca vrei doar o chestie care sa te transporte de colo-colo fara nici un fel de satisfactii insa cu indeajuns de multe frustrari care sa te faca a adopta un stil agresiv in conducere (a nu se confunda stil agresiv cu stil sportiv !) ,chestie maxim de nociva pentru sanatatea mentala si in ultima instantza pentru cea fizica,la cele mai multe din cazuri.....vei gasi....e plina piata de "masini" facute special pentru contribuabilul platitor de toate cele si care are rate la toate cele...si trebuie sa aiba o rata convenabila si la casco..banii ai vede in filme,in rest e foarte multumit

)..traieste convenabil
Succes

PS:
bano, george tot spunea de ceea ce poate motorul ala ,nu a insistat deloc pe pretz...punct unde ai batut tu insistent...oricum,am vazut argumentul tau..."are 100cai"

....tare rau..~13sec pana la suta..ca o duba...Oricum,de cand stii tu ca 72KW fac 100cai?...sau .. kilowatii megane sunt mai grasi?