Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-12-06, 21:05   #1
ct-13-SHP

Stage 5

ct-13-SHP's Avatar

Member of:
[Opel]
Question ce pot face cu o masina care nu este inscrisa???

salut....am si eu o mare rugaminte...am primit de curand o masina cu nr valabile de germania(o ruda de a mea a venit si mi-a lasat-o mie)acum sincer nu stiu e sa fac cu ea...
masina e un opel astra fabricat in 95 cu motor de 1.6 benzina
ma gandeam daca e posibil oare sa cumpar un astra(avariat) de la noi si sa ii pun piesele de pe asta pe cealalta sau ceva in genu....
orice sfat e binevenit...va multumesc
Old 11-12-06, 18:02   #2
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: ce pot face cu o masina care nu este inscrisa???

Asta se numeste recarosare ceea ce la noi e cam complicat de facut,eu zic sa o tii cat sunt valabile actele la ea si dupa aia poate la anu o sa o inscrii cu nr.de romania.Dak nu poate iti plateste ruda ta asigurarea dincolo si circuli aici in tara fara probleme,dar sa ai o procura de la ruda.E greoaie procedura la recarosare Tre sa schimbi o groaza de acte tre sa cumperi o majina busita.poze pe la rar,platesti vama la piese etc.Las-o asa si mergi in continuare cu ea,cine stie poate pe la vara se vor scoate taxele prohibitive care sunt la inmatriculare de la 10.01.207.Bafta
Old 14-12-06, 01:37   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by ct-50-SHP View Post
salut....am si eu o mare rugaminte...am primit de curand o masina cu nr valabile de germania(o ruda de a mea a venit si mi-a lasat-o mie)acum sincer nu stiu e sa fac cu ea...
masina e un opel astra fabricat in 95 cu motor de 1.6 benzina
ma gandeam daca e posibil oare sa cumpar un astra(avariat) de la noi si sa ii pun piesele de pe asta pe cealalta sau ceva in genu....
orice sfat e binevenit...va multumesc
Pentru eventuala inmatriculare la anu' calculeaza-ti aici taxa inmatricularii: http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php
Sa platesti asigurarea de Germany...nu cred sa te tina cureaua.
Sa faci recarosare...te poate aduce in pragul nebuniei.
Cea mai rentabila solutie: foloseste-te de ea pina expira asigurarea sau verificarea tehnica ,apoi vinde-o ca piese.Vei fi mult mai cistigat.Banii obtinuti pot fi un aconto pt. o masina valida.
Old 14-12-06, 01:50   #4
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

acelasi sfat ! foloseste-te de ea si cand expira tzidulele dezmembreaz-o !
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 12:18   #5
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Se zicea ceva ca s-ar putea ca acum cu integrarea sa poti sa inmatriculezi ce vrei ! SA vedem ... mai sunt cateva zile
wlady is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 16:46   #6
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

potzi sa o inmatriculezi dupa integrare dar o sa platesti de-ti sar ochii , dezmembreaz-o dupa ce expira actele k e mult mai bine asa !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 17:20   #7
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by wlady View Post
Se zicea ceva ca s-ar putea ca acum cu integrarea sa poti sa inmatriculezi ce vrei ! SA vedem ... mai sunt cateva zile
Nu tot ce zboara se mananca ... stai calm ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 21:14   #8
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

pana se schimba legea care o sa fie in vigoare de la 1/01/2007 , trebuie sa treaca 6 luni..
cate luni mai e valabila asigurarea? cate luni mai e valabila verificarea tehnica? numerele? daca mai sunt valabile 3-5 luni , e bine.. poti sa mergi linistit si dupa aia o vinzi la piese, vezi doar sa nu o busesti.. daca sunt valabile si mai mult , e grozav... bafta cu masinuta..
si e f corect ce a zis x-ray.. sa nu ne bucuram aiurea..nu poti sa inscrii orice!
trebuie sa fie ok la itp, sa aiba actele si seriile ok , si sa iti permiti taxa de inmatriculare(sa fie totusi rentabila treaba)..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 22:32   #9
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by sebaaa View Post
..... si sa iti permiti taxa de inmatriculare(sa fie totusi rentabila treaba)..

Dupa calculatorul ce l-am dat mai sus si care se pare ca este ultimul valid din atitea altele aparute,taxa este de :2976.48 euro ,adica aproximativ valoarea ei pe piata romanesca (cu nr. RO) .

2007 se anunta un an nefast pentru "vechiturile" trecute de 10 ani.Europenii iau masuri sa se scape de ele (productia auto fiind in excedent fata de consum) ,scuza si motivul fiind normele de poluare.In Italia vor sa interzica pe strazi orice masina cu norma de poluare sub Euro II (inclusiv),din luna octombrie 2007,fapt ce va pune "pe butuci" un parc auto de cca 1 milion de autovehicule.Daca se va intimpla asa ceva,se lasa cu scandal.
turbojack is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -