![]() |
ce pot face cu o masina care nu este inscrisa???
salut....am si eu o mare rugaminte...am primit de curand o masina cu nr valabile de germania(o ruda de a mea a venit si mi-a lasat-o mie)acum sincer nu stiu e sa fac cu ea...
masina e un opel astra fabricat in 95 cu motor de 1.6 benzina ma gandeam daca e posibil oare sa cumpar un astra(avariat) de la noi si sa ii pun piesele de pe asta pe cealalta sau ceva in genu.... orice sfat e binevenit...va multumesc |
Re: ce pot face cu o masina care nu este inscrisa???
Asta se numeste recarosare ceea ce la noi e cam complicat de facut,eu zic sa o tii cat sunt valabile actele la ea si dupa aia poate la anu o sa o inscrii cu nr.de romania.Dak nu poate iti plateste ruda ta asigurarea dincolo si circuli aici in tara fara probleme,dar sa ai o procura de la ruda.E greoaie procedura la recarosare:x Tre sa schimbi o groaza de acte tre sa cumperi o majina busita.poze pe la rar,platesti vama la piese etc.Las-o asa si mergi in continuare cu ea,cine stie poate pe la vara se vor scoate taxele prohibitive care sunt la inmatriculare de la 10.01.207.Bafta
|
Quote:
Sa platesti asigurarea de Germany...nu cred sa te tina cureaua.;) Sa faci recarosare...te poate aduce in pragul nebuniei. Cea mai rentabila solutie: foloseste-te de ea pina expira asigurarea sau verificarea tehnica ,apoi vinde-o ca piese.Vei fi mult mai cistigat.Banii obtinuti pot fi un aconto pt. o masina valida. |
acelasi sfat ! foloseste-te de ea si cand expira tzidulele dezmembreaz-o !
|
Se zicea ceva ca s-ar putea ca acum cu integrarea sa poti sa inmatriculezi ce vrei ! SA vedem ... mai sunt cateva zile :lol:
|
potzi sa o inmatriculezi dupa integrare dar o sa platesti de-ti sar ochii , dezmembreaz-o dupa ce expira actele k e mult mai bine asa !
|
Quote:
|
pana se schimba legea care o sa fie in vigoare de la 1/01/2007 , trebuie sa treaca 6 luni..
cate luni mai e valabila asigurarea? cate luni mai e valabila verificarea tehnica? numerele? daca mai sunt valabile 3-5 luni , e bine.. poti sa mergi linistit si dupa aia o vinzi la piese, vezi doar sa nu o busesti;).. daca sunt valabile si mai mult , e grozav... bafta cu masinuta.. si e f corect ce a zis x-ray.. sa nu ne bucuram aiurea..nu poti sa inscrii orice! trebuie sa fie ok la itp, sa aiba actele si seriile ok , si sa iti permiti taxa de inmatriculare(sa fie totusi rentabila treaba).. |
Quote:
Dupa calculatorul ce l-am dat mai sus si care se pare ca este ultimul valid din atitea altele aparute,taxa este de :2976.48 euro ,adica aproximativ valoarea ei pe piata romanesca (cu nr. RO) . 2007 se anunta un an nefast pentru "vechiturile" trecute de 10 ani.Europenii iau masuri sa se scape de ele (productia auto fiind in excedent fata de consum) ,scuza si motivul fiind normele de poluare.In Italia vor sa interzica pe strazi orice masina cu norma de poluare sub Euro II (inclusiv),din luna octombrie 2007,fapt ce va pune "pe butuci" un parc auto de cca 1 milion de autovehicule.Daca se va intimpla asa ceva,se lasa cu scandal. |
All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2025 4Tuning