Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 13-11-06, 20:51   #1
VL_77_MIS

Stage 2

VL_77_MIS's Avatar

Default Ce sa aleg?Astra scurt sau Caravan?

Voi ce ati alege? Opel Astra Caravan sau cel scurt? Adevarul e ca la cel scurt ai posibilitati mai mari pt. tunning, dar oricum astept si parerile voastre pro sau contra.
VL_77_MIS is offline   Reply With Quote
Old 13-11-06, 21:31   #2
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: Ce sa aleg?Astra scurt sau Caravan?

eu unul , pt varsta mea as lua varianta hatchback ....caravanul doar in cazul in care chiar ai nevoie de spatiul oferit....oricum mi se pare o intrebare relativ stupida....tu nu iti dai seama de ce anume ai nevoie?
Old 13-11-06, 21:53   #3
astra_1.7

Stage 2

astra_1.7's Avatar

Talking Re: Ce sa aleg?Astra scurt sau Caravan?

mah la caravan ai spatiu nu gluma...
astra_1.7 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-06, 19:33   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by VL_77_MIS View Post
Voi ce ati alege? Opel Astra Caravan sau cel scurt? Adevarul e ca la cel scurt ai posibilitati mai mari pt. tunning, dar oricum astept si parerile voastre pro sau contra.
depinde de ce vrei tu si de asemenea depidne de varsta... daca ai sotie, copii , catel, pisica si bagaje ia-ti caravan... dc esti si tu in floarea varstei si n-ai treaba cu chestiile practice ia-ti hatchback.... eu unul mi-asi lua hatchback-ul e mult mai dragutz... se misca si mai bine.... totul depinde de tine si de ce vrei
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 14-11-06, 22:45   #5
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

eu am hatchback...loc este in portbagaj...acuma depinde ce vrei de la el. eu sunt de ideea ca un caravan nu cere cu mult mai mult de mancare decat cel simplu si nu strica loc mai mult....la mine asa a fost sa fie.
Old 03-12-06, 01:30   #6
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]
Post Re: Ce sa aleg?Astra scurt sau Caravan?

acuma depinde si de nevoile tale daca vrei o masina de familie poti alege caravan dar sa sti ca si hatchback-ul se descurca foarte bine,un prieten are hatchback si knd pleaca cu familia il burduseste cu bagaje si e totul ok,yo as alege hatchback pr ca e mai sportiv (cel putin asa mi se pare mie)
spgbuc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -