Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 29-10-06, 18:16   #1
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Opel Astra G sau Renault Megane I

Opelul cu motorul de 2.0 dti si Meganul cu 1.9 dti. Care e mai buna ? calitate/pret tot ce se poate spune.... Astept si parerile voastre
vali-tgm is offline   Reply With Quote
Old 31-10-06, 21:58   #2
WarlorD

Stage 2

WarlorD's Avatar

Default Re: Opel Astra G sau Renault Megane I

Daca e Megane 2 atunci Meganu merita daca e Megane 1 atunci Opelu merita. Ideea e urmoatoarea habar nam ce motoare are megane ul diesel, desi tata conduce unu. dar ma rog. Eu orice ar fi tot megane as alege. Hell se conduce si singura masina aia. ) ... nu neaparat pentru curse. Dar calitatea la megane e net superioara.
WarlorD is offline   Reply With Quote
Old 02-11-06, 21:11   #3
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

alte raspunsuri ????????
Old 07-11-06, 23:00   #4
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

hai ma da chiar asa...nu raspunde nimeni ...?
daca nu are de gande nimeni sa raspunda mai bine sa inchideti threadul.
Old 13-11-06, 22:03   #5
mad max

Stage 5

mad max's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Mergi pe opel. Renault e varza la toate capitolele: fiabilitate varza, costuri mari de intretinere, finisari jalnice, pret de revanzare mic si timp de vanzare mare.
Bafta.
mad max is offline   Reply With Quote
Old 14-11-06, 23:00   #6
manumeciu

Stage 5

manumeciu's Avatar

OPEL...la renault (eu am clio dar nu cred ca difera) desi e in garantie la revizie am platit aproape 40 de mil. Si sincer... nu e masina fata de opel!!!
Old 15-11-06, 21:21   #7
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

mane... cred ca tu ai fi cel mai in masura sa iti dai seama... ia o hartie... targe o linie pe la mijloc si pe o parte scrie ce-ti place la megane.... ce-ti place la astra... cum merge megane... cum merge astra... cat te costa intretinerea la fiecare etc.. chestii de genu... si dupa ce faci asta mai trage o linie si fa socoteala... tu ai ambele masini... tu sti cum merg... ce fac.. cum fac... eu unul zic ca sunt destul de asemanatoare masinile asa ca e o faza de preferinte mai mult

sau lata treaba... scoate-le pe ambele la vanzare dc esti nehotarat si vezi care o vinzi mai bine )
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -