Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 14-10-06, 16:29   #16
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: logan prestige sau ceva la second hand?

Quote:
Originally Posted by florentin1971 View Post
Ar fi niste alegeri foarte decente dar, din pacate, am nevoie de ceva mai mare, asa ca pentru un familist. Imi place s-o mai calc, atunci cand sunt singur si ascult "Thunderstruck" ... dar niciodata cand fiica-mea e pe locul din spate... Atunci sunt un "tataitza" al soselei
Florentine , iti recomand cu caldura Opel Astra 1.7DTI , cred ca este exact masina de care ai nevoie . Masina fiabila , consum redus , intretinere ieftina.
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-06, 08:27   #17
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

iar eu recomand cu caldura acel "prestige"... daca doar mai asculta "thunderstruck" si asta doar cand e singur... prestige e indeajuns de bun incat sa ii permita chestia asta... siguranta este destul de buna, confortul este si el mult mai bun fata de primele loganuri, iar consumul redus... pey fata de piesele ptr diesel care sunt mai scumpe o data cu km mai multi la lgn prestige sunt chiar mai ieftine iar in primul an nu trebuie schimbat nimic..(oricum la prima revizie dai maxim vreo 3-4milioane...)... si nu ai cum sa iti iei teapa cu nr de km....o iei de noua... dar aici vine diferenta dintre noua si sh... fiind noua ai garantia ca vei incepe sa investesti mai mult in ea doar peste cativa ani, in timp ce la una sh poti sa investesti peste cativa ani sau chiar din ziua 2 cand o conduci...nu este ceva sigur.... dar in primul rand cum suna 3-400 RON la revizie pe langa o posibila suma de peste 1000RON??deh, vorbim de turisme care noi au valorat peste 15.000Euro deci automat piesele vor fi mai scumpe... oricum ramane la alegerea ta (ca sa fiu sincer mie imi place ff mult si astra caravan dar e cam lenes...nu te uita la viteza maxima fiindca e foarte lenesa masina asta si ajunge cam greu...)
Old 16-10-06, 12:34   #18
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by obrazNICK View Post
la 10.000 de euro eu personal as alege o masina de clasa mica , bine dotata
Peugeot 206 , Opel Corsa , Seat Ibiza , Ford Fiesta , VW Polo , cred ca gasesti si Yaris.....chiar si la Astra te poti uita . Ai putea lua un diesel , de prin2005 bine dotat
La capitolul intretinere , cred ca Opel sta cel mai bine
masinile astea sunt minim 10.000 si sunt cam goale...ex Polo 1.2 e 10.500
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 18-10-06, 21:28   #19
florentin1971

Stock

multumesc tuturor pentru sfaturi...din ce am vazut, cred ca Loganul Prestige poate reprezenta o alegere buna...
florentin1971 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-06, 09:45   #20
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

stai cuminte si ia-ti un astra sau golf ! crede-ma nu bagi multi bani in ea! decat pe revizia urmatoare care pe mine m-a costat 500 de euro si a mers masina struna nu suport masinile noi ca nu sunt "inchegate" ca cele sh si in plus tu ca roman ai impresia ca dom'le trb facut rodaju la aia noua! ( si ce faci intr-o depasire?- nu mai depasesti ca nu trebuie sa ii dai talpa sau sa sara de 120 la ora ?) masinile SH deja sunt "rodate" si poti sa le dai cate talpi vrei( si in plus e alta senzatie fata de logan )

dolb is offline   Reply With Quote
Old 27-11-06, 16:55   #21
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by blowwind View Post
masinile astea sunt minim 10.000 si sunt cam goale...ex Polo 1.2 e 10.500
m-am referit la masini sh mai noi , 2004-2005
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-06, 21:23   #22
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

eu sa fiu in locul tau mi-asi lua un sh... dar fiecare cum crede si cat e de dispus sa riste si cat de bine stie sa caute... nu zic ca o masina sh reprezinta un risc major(ma refer aici la posibilitatea sa apara probleme la ea) probabilitate este cam egala dar diferenta este ca la logan (masina noua) ai garantie si la sh nu... da precum spuneam eu mi-asi lua ceva din germania... la 10 000 gasesti ceva dragut
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -