Quote:
Originally Posted by claudiu_toncean
Va multumesc tuturor pentru parerile de pe thread-ul cu Passat vs. 406. Mi-au fost de folos in decizia pe care urmeaza sa o iau, insa "RA_2fast4u" a venit cu o remarca deloc de ignorat: imi sugera un Ford Mondeo 2.0 TDci din 2002 de 131CP. Este o varianta la care si eu m-am gandit si mai mult acum imi vine sa o iau in considerare. De aceea vreau sa deschid acest thread nou pentru a va primi parerile aici. Deci aviz proprietarilor de Mondeo de dupa 2001, va rog sa ma ajutati pentru ultima oara: merita un Mondeo sa fie cumparat?
|
ma bucur ca am fost de ajutor si sper sa iti fiu de ajutor si in continuare, vorbind in calitate de posesor si conducator ocazional ( mai bine zis foarte ocazional

) ). eu am 2.0 de 116 (2001) deci generatzia anterioara tdci-ului care vrei tu, acesta(tdci-ul) fiind mult mai economic si ceva mai sprinten... nici cu 116hp-ul nostu nu mi rusine, mai ales dupa 2 000 rpm cand intra turbina si masian incepe sa fie destul de sprintena. din cate stiu eu nu are niste probleme consacrate sau ceva, noi cel putin cu a noastra nu am avut nimic cu ea si o avem de ceva timp

... consumul se tine undeva pe la 7 (asta cu mult mers in oras si pe la munte) deci teoretic tdci-ul chiar daca are ceva calutzi in + ar trebui sa ajunga pe la vreo 6, 6.5. un mare + sunt suspensiile, se tine masina in curbe ff bine si nu ai deloc efectul de barca. a da inca o treaba buna are lantz si nu curea ca passatul, deci o problema in minus

) ce sa iti mai zic eu personal sunt foarte multumit de ea ( sa nu mai vorbim ca imi place mult mai mult ca design decat passatul ) ..... acuma bine inteles paote vorbesc si putin subiectiv, dar asta este i'm happy with it