Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 04-10-06, 09:31   #1
anaconda89

Stock

anaconda89's Avatar

Question Cum sa procedez ?...........

la anu prin ianuarie ,fabruarie fac 18 ani si imi iau si eu o masina nu prea am prea multi bani.....panan 7.000 euro.m-am uitat prin anunturi....tata a zis ca cel mai bine este sa imi iau una care sa aiba panan 50.000 de kilometri parcursi...pt ca nu au piesele asa uzate....masini cu 100.000 de k la bord oricum nici eu nu vreau ).....singurul loc unde am vazut masini bunicele unele chiar panan 50.000 kilometri si ieftine cam pe la 4.000 6.000 de euro) parca niste daci solenza si niste opeluri...asta parcul auto AAA AUTO .aaaa da si inca o conditie sa nu fie mai veche de 1999
deci voi ce ziceti?iau una mai puternica dar mai folosita sau una cu performante mai mici dar mai noua?
anaconda89 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 09:33   #2
anaconda89

Stock

anaconda89's Avatar

Default Re: Cum sa procedez ?...........

loooollll hai cas prostanac) de fapt io in martie fac 18 ani da vreau sa am masina mai devreme.........
Old 04-10-06, 11:50   #3
antonio74

Stage 5

antonio74's Avatar

Member of:
[Fiat]
[FORD]

AAA auto e tzeapa ................intra de curiozitate pe www.mobile.de si alegeti de acolo ceva
antonio74 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 13:05   #4
anaconda89

Stock

anaconda89's Avatar

ok...sa vad ....) dar astia de la aaa ce fac dei asa tzeapa)?
Old 04-10-06, 14:12   #5
antonio74

Stage 5

antonio74's Avatar

Member of:
[Fiat]
[FORD]

astia de la AAA cumpara masini din romania uzate .......pe care le "cosmetizeaza " si le revand la un pret destul de piperat .............te incanta varianta cu rate dar e destul de scumpa ..........parerea mea e sa te uiti pe mobile . de si sa iti faci o idee .......cu bani putini poti achizitiona o masina buna , cu km putini si sportiva
Old 06-10-06, 16:58   #6
tfsi

Stage 5

tfsi's Avatar

pt putin antonio...dar la varsta lui de 19 ani ar trebui sa fie destul de matur incat sa respecte un om de 32 de ani.sa terminam cu off-topicul.

@anaconda89: poti gasi un fiat punto in stare foarte buna,sau un vw polo.sunt masini f bune.
Old 06-10-06, 17:01   #7
antonio74

Stage 5

antonio74's Avatar

Member of:
[Fiat]
[FORD]

k....ai dreptate ..........tfsi
Old 09-10-06, 21:48   #8
florentin1971

Stock

Quote:
Originally Posted by antonio74 View Post
tfsi ....multam , dar nu e cazul .........baiatul vorbeste din auzite ........cochetez cu masinile de cand m am nascut , am service , am alergat la karting ....am pilot de raliuri acasa .......etc ....nu ma pun la mintea lui .....e pierdere de timp .....sunt lucruri mai interesante de discutie pentru cei care suntem pasionati de masini
Iti dau dreptate, daca te pricepi cat de cat dar daca ai, mai ales, pe cineva de incredere pe dincolo, iti poti gasi masina buna si cu km. putini....dar...din pacate de cele mai multe ori nu se intampla asa....cred ca banii cheltuiti, nervii, oboseala pe care ii presupune cumpararea unei masini din afara ( atunci cand mergi dupa ceva vazut pe net, mai ales) te fac sa te intrebi daca merita cu adevarat... si oricum, sa fim seriosi, cati dintre cei care isi iau masina astfel, sunt capabili sa recunoasca faptul ca au luat si cate o mica tzeapa din cand in cand...
florentin1971 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-06, 14:37   #9
piesesiaccesorii

Stock

Thumbs up Re: Cum sa procedez ?...........

Quote:
Originally Posted by antonio74 View Post
AAA auto e tzeapa ................intra de curiozitate pe www.mobile.de si alegeti de acolo ceva
Foarte corect! BRAVO!!!
piesesiaccesorii is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 03:05   #10
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Cine mai insulta, zboara ! In loc sa ajutati omu' sa se hotarasca asupra unei masini, voi va luati la cuvinte marunte! Get serious !
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 03:23   #11
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Cine mai insulta, zboara ! In loc sa ajutati omu' sa se hotarasca asupra unei masini, voi va luati la cuvinte marunte! Get serious !
bine ca ai sters tot si ai lasat alandala totul,ce ii scrisesem prima data era destul cit sa faca o alegere,se vede cita impartialitate exista si cit ai citit si tu
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 03:26   #12
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

Chiar cand sa ii postez si io la shoferu de TIR de 19 ani, o shters gabi toata cearta. Mai bine asha.
Si eu cam tot intre Punto(hgt poate) si un golf 3 sau 4 ash opta.
P.S. Am o mashina de vanzare: Clio Symbol din 2000 cu 46000 Km, 5000 euro. (fara sa fie adusa din germania si fara sa ii fie dat inapoi kilometraju', doar, simplu, mashina lu tata care nu o circulat mult, uni cred, altzi nu).
Itzi urez succes...
Old 11-10-06, 03:53   #13
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by PaulMIG View Post
Chiar cand sa ii postez si io la shoferu de TIR de 19 ani, o shters gabi toata cearta. Mai bine asha.
Si eu cam tot intre Punto(hgt poate) si un golf 3 sau 4 ash opta.
P.S. Am o mashina de vanzare: Clio Symbol din 2000 cu 46000 Km, 5000 euro. (fara sa fie adusa din germania si fara sa ii fie dat inapoi kilometraju', doar, simplu, mashina lu tata care nu o circulat mult, uni cred, altzi nu).
Itzi urez succes...
si ce vroiai sa postezi?si despre ce cearta vorbesti?erau niste pareri date de niste ageamii care se dau destepti si au primit ce meritau atit!!!
iar despre masina tatalui tau dc e luata de aici la 0km are mai repede crezare decit una de afara pt ca ai carte service care justifica totul si este o mare diferenta cum se circula afara si aici,acolo oameni se duc la munca la mama dracului o iau pe toate centurile ocolitoare si baga km iar aici intr-un oras mic cum e sibiul sa zicem munca e la citiva km,si duo in tirg la voi c sar putea sa o dai la bani astia cu toate ca acum e promotia la simbol de 7mii si cva.bafta
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 09:07   #14
antonio74

Stage 5

antonio74's Avatar

Member of:
[Fiat]
[FORD]

"erau niste pareri date de niste ageamii care se dau destepti "........asa e , ai dreptate ....
- Copyright 2025 4Tuning -