![]() |
Cum sa procedez ?...........
la anu prin ianuarie ,fabruarie fac 18 ani si imi iau si eu o masina nu prea am prea multi bani.....panan 7.000 euro.m-am uitat prin anunturi....tata a zis ca cel mai bine este sa imi iau una care sa aiba panan 50.000 de kilometri parcursi...pt ca nu au piesele asa uzate....masini cu 100.000 de k la bord oricum nici eu nu vreau :)).....singurul loc unde am vazut masini bunicele unele chiar panan 50.000 kilometri si ieftine cam pe la 4.000 6.000 de euro:)) parca niste daci solenza si niste opeluri...asta parcul auto AAA AUTO .aaaa da si inca o conditie sa nu fie mai veche de 1999:-P
deci voi ce ziceti?iau una mai puternica dar mai folosita sau una cu performante mai mici dar mai noua?:?: :rolleyes2 |
Re: Cum sa procedez ?...........
loooollll hai cas prostanac:)) de fapt io in martie fac 18 ani da vreau sa am masina mai devreme.........
|
AAA auto e tzeapa ................intra de curiozitate pe www.mobile.de si alegeti de acolo ceva
|
ok...sa vad ....:)) dar astia de la aaa ce fac dei asa tzeapa:))?
|
astia de la AAA cumpara masini din romania uzate .......pe care le "cosmetizeaza " si le revand la un pret destul de piperat .............te incanta varianta cu rate dar e destul de scumpa ..........parerea mea e sa te uiti pe mobile . de si sa iti faci o idee .......cu bani putini poti achizitiona o masina buna , cu km putini si sportiva
|
pt putin antonio...dar la varsta lui de 19 ani ar trebui sa fie destul de matur incat sa respecte un om de 32 de ani.sa terminam cu off-topicul.
@anaconda89: poti gasi un fiat punto in stare foarte buna,sau un vw polo.sunt masini f bune. |
k....ai dreptate ..........tfsi
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine mai insulta, zboara ! In loc sa ajutati omu' sa se hotarasca asupra unei masini, voi va luati la cuvinte marunte! Get serious !
|
Quote:
|
Chiar cand sa ii postez si io la shoferu de TIR de 19 ani, o shters gabi toata cearta.;) Mai bine asha.
Si eu cam tot intre Punto(hgt poate) si un golf 3 sau 4 ash opta. P.S. :-) Am o mashina de vanzare: Clio Symbol din 2000 cu 46000 Km, 5000 euro. (fara sa fie adusa din germania si fara sa ii fie dat inapoi kilometraju', doar, simplu, mashina lu tata care nu o circulat mult, uni cred, altzi nu). Itzi urez succes... |
Quote:
iar despre masina tatalui tau dc e luata de aici la 0km are mai repede crezare decit una de afara pt ca ai carte service care justifica totul si este o mare diferenta cum se circula afara si aici,acolo oameni se duc la munca la mama dracului o iau pe toate centurile ocolitoare si baga km iar aici intr-un oras mic cum e sibiul sa zicem munca e la citiva km,si duo in tirg la voi c sar putea sa o dai la bani astia cu toate ca acum e promotia la simbol de 7mii si cva.bafta |
"erau niste pareri date de niste ageamii care se dau destepti "........asa e , ai dreptate ....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning