Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 23-08-06, 09:31   #1
Florinescu

Stock

Default Masina noua in 2007

Ok, avand in vedere ca sunt =0.1 in ceea ce priveste masinile, si urmand sfaturile voastre de prin forum, +ca voi fi si la prima mea masina, am hotarat sa nu cumpar direct una noua . Ma gandeam sa cumpar un harb de Dacie pe la vreo 1000 euro atat cat sa-mi fac rodaju pe ea, iar apoi dupa 6-12 luni, dupa ce mai strang ceva banuti, sa ma orientez spre una noua.
Sunt curios care sunt parerile voastre legate de achizitionarea unei masini noi in anul 2007, avand in vedere si intrarea Romaniei in UE. Fata de momentul actual pretul unei masini noi va fi in vreun fel influentat?, va creste?, va fi mai mic? ... se va dezvolta si mai mult piata auto second hand? ...
Altfel spus, cum va influenta anul 2007 piata auto din RO?

... multumesc anticipat

Last edited by Florinescu; 23-08-06 at 09:35.
Florinescu is offline   Reply With Quote
Old 18-09-06, 19:11   #2
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

Default Re: Masina noua in 2007

Frate, eu zic ca esti cam stresat......si inca rau de tot.D-aia nu-ti poti lua tu masina ca n-am intrat in UE?!....Bea frate un sifon rece poate te mai trezesti........ .Vrei sa-ti iei masina, iti iei si gata,faci studii de marketing ca sa-ti iei o masina.... .Ce tampenie...

Last edited by Tanase Daniel; 18-09-06 at 19:13.
Tanase Daniel is offline   Reply With Quote
Old 25-11-06, 18:08   #3
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Vor fi un pic mai scumpe masinile deoarece se va introduce taxa de inmatriculare care este un pic mai mare decat vama actuala si dak se va baga si taxa de mediu atunci sa vezi preturi la masini second de la anu.In mai vama era la masina mea 1500 euro din iunie s-a facut 1700 euro.Citeste pe autoforumtv.ro la sectiunea second hand si acolo calculezi exact taxa de inmatriculare de la anu si vei vedea cu ochii tai k vor fi mai scumpe dak se se va baga taxa aceea si sigur se va baga
Old 26-11-06, 10:49   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

pai masinile care se produc in romania vor fi mai scumpe deoarece se va percepe si pentru ele taxa de inmatriculare... taxele perceupte pana acuma pentru astfel de masini fiind mai mult simbolice.... dar de exemplu la masinile mai scumpe cu motoare euro4 taxa va scadea in comparatie cu ce era pana acuma. cele care vor avea taxe mai mari vor fi in principiu masinile cu euro3, si pret mai mic de achizitie deoarece din 2007 si nu se va mai lua cont de pretul de achizitie a masinii ci doar gradul de poluare si cilindreea
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 26-11-06, 13:05   #5
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tanase Daniel View Post
Frate, eu zic ca esti cam stresat......si inca rau de tot.D-aia nu-ti poti lua tu masina ca n-am intrat in UE?!....Bea frate un sifon rece poate te mai trezesti........ .Vrei sa-ti iei masina, iti iei si gata,faci studii de marketing ca sa-ti iei o masina.... .Ce tampenie...
vai de capul tau cu asa gandire.. de fapt, nici nu stiu de ce ma mir.. sau, pardon, poate dumneata ai buzunarele doldora de zeci de mii de euro si iti permiti sa-ti iei o masina cum ai lua un suc, si daca nu-ti place, nu-i nimic, iei alta.

ontopic: eu zic k arunci degeaba banii pe dacie, mai bine iti iei direct ce masina vrei si, daca te simti incepator, mergi si tu mai cu grija pana incepi sa te descurci mai bine. te complici prea mult cu banii, acte, nervi pt problemele tehnice care or sa apara, etc.
Old 26-11-06, 15:22   #6
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by NikeFF View Post
ontopic: eu zic k arunci degeaba banii pe dacie, mai bine iti iei direct ce masina vrei si, daca te simti incepator, mergi si tu mai cu grija pana incepi sa te descurci mai bine. te complici prea mult cu banii, acte, nervi pt problemele tehnice care or sa apara, etc.
nu neaparat... eu sunt oarecum de acord cu omul... si eu cam tot miscarea asta as vrea sa o fac... primele vreo 6 luni sa imi iau o solinitza sau ceva si abea apoi ceva mai nou si mai dragutz... e oarecum cu 2 taisuri treaba... adica ai siguranta ca poti sa inveti linistit si chiar daca o gafezi sau ceva nu o sa fie prea costisitor + nu ai o putere prea mare sub tine de care sa poti abuza... pe de alta parte intre partea mai putin atractiva: cumparat de 2 ori masina... acte de 3 ori mai multe.... nervi de 5 ori mai multi si bine inteles si ceva parai in + ...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -