Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-09-06, 15:17   #16
tfsi

Stage 5

tfsi's Avatar

Default Re: pareri despre SKODA OCTAVIA 1.8T 150CP

Nautilus a dat un raspuns foarte bun,in plus a se observa ca este un detinator al acestui motor din discutie.Motoarele sunt foarte fiabile altfel nici nu-mi explic inca folosirea in grupul VAG (de exemplu:VW Polo GTI).Am vazut destule modele trecute de 100.000 km.Un prieten isi cumpara in curand o Octavia tour 1,8T cu pachetul optic Sport (90% identic cu cel de pe Octavia 1 RS) si mi se pare o afacere foarte buna la ~ 13.500 CIP.

Numai bine!
Old 10-09-06, 19:50   #17
Puya^WRX
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Puya^WRX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[Kamikaze Racing Team]
[FORD]
Default Re: pareri despre SKODA OCTAVIA 1.8T 150CP

Eu am avut o Skoda Octavia 1,8T 20V 150cp , pot sa spun ca au motoare foarte rezistente si foarte bune. Ce nu mi-a placut e ca in 2 ani am schimbat 2 kituri de ambreaj, prima data am schimbat discu,placa si rulmentul de presiune, a doua oara am schimbat discu,placa si rulmentul de presiune si volanta, cred ca se datoreaza din cauza burnout-urilor si ca ma duceam la curse. Este mai rentabil sa-ti pui un ambreaj ceramic, dai un ban....date tine.

- Copyright 2025 4Tuning -