Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 17-09-06, 10:32   #46
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: vreu si eu un sfat

am ASTRA G ( nu exista astra 1, 2, 3 ; ci : f, g, h) parerea despre masina in sine ( fara modificari )..tinuta extraordinara pe drum + consum super redus ! ..dar daca esti ceva mai maricel conduci cam greu masina aia... bordul este asa de mare incat te loveste la picioare ; concluzia: masina isi merita toti banii! si daca as vrea sa imi iau masina pt tuning: in loc de golf IV as alege astra ( salvez 2000 de euro special pt tuning ) ..cheers !

dolb is offline   Reply With Quote
Old 17-09-06, 11:53   #47
T.rac3Er

Stage 5

nu prea le ai cu astra nu-i asa?!
de ce oare incepe cu "f"
in uk opel e comercializat vauxhall. inainte de aparitia modelului astra pe piata europeana exista kadett. acesta era denumit in uk astra. ultimul model de kadet din europa s-a incheiat la "e"
deci astra exista de la "a", doar ca pe piata noastra era cunoscut drept kadett
Old 17-09-06, 11:58   #48
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

sincer..nu le am chiar asa bine! eu cunosc doar astea F G H ..puii mei ..sunt mai frecvente
dolb is offline   Reply With Quote
Old 25-11-06, 18:21   #49
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Ti-ai mai luat st-ul k ai zis k ne spui shi noua.Spune-ne ce ti-ai luat pana la urma
HOT is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -