![]() |
vreu si eu un sfat
peste o luna si jumatate ma gandesc sa-mi schimb masina (momentan am o nubira 2) si am cercetat putin piata am ramas placut impresionat de un citroen c 3 xtr care se incadreza in bani de care o sa dispun 14300e pretul masinii este de 14120 e + 3 opttionale ajunge la fix 14300 caracteristicile ei ar fi cam astea:
Tip carburant: Benzina Tip motor: 1.6i 16V cmc Numar cilindri: 4 Putere maxima motor: 110 CP Putere maxima: 5750 rotatii/ min Cuplul maxim motor: 147 Nm Rotatii pe minut: 4000 rotatii/ min Tip transmisie: Manuala Numar viteze: 5 Dimensiuni anvelope: 185/65 R 15 Lungime vehicul: 3850 mm Latime vehicul: 1667 mm Inaltime vehicul: 1519 mm Latime incluzind oglinzile: 1844 mm Volum portbagaj: 279 litri Ampatament: 2460 mm Ecartament fata: 1439 mm Ecartament spate: 1440 mm Numar locuri: 5 Capacitate rezervor: 46 litri Masa autovehicul: 1058 kg Sarcina utila: 467 kg Masa maxima remorca: 566/1176 kg Volum util: 1150 litri Viteza maxima: 192 km/ h Acceleratie:9,7 . sec (0-100 km/h Consum combustibil urban: 8.6 (l/100km) Consum combustibil extraurban: 5.2 (l/100km) Consum combustibil combinat: 6.5 (l/100km) Emisii: 155 g/km (max) Mentionez ca nu prea ma intereseaza masina sh pretul este cu toate taxele incluse, astept si alte sugesti din partea voastra dar care sa nu depaseasca pretul de 14300 cu toate taxele incluse |
Re: vreu si eu un sfat
am pus decat detalile legate de motor acum pun si dotarea:
Design Vopsea metalizata bandouri protectie laterala bare de protectie in culoarea caroseriei faruri cu geam clar jante otel oglinzi exterioare negre Functionalitate si Confort Climatizare automata Faruri reglabile electric Scaun sofer reglabil pe ialtime Senzor ploaie bancheta rabatabila 1/3-2/3 bare sustinere plafon caroserie galvanizata ceas digital de bord computer de bord cotiere scaune fata garda la sol suprainaltata geamuri electrice fata iluminare habitaclu si portbagaj inchidere centralizata niv 2 luneta incalzita oglinzi electrice plafoniere cu temporizare preechipare audio roata de rezerva de dimensiuni normale sertar multifunctional sub scaunul pasagerului servodirectie sistem dezactivare airbag pasager stergator luneta turometru Siguranta ABS + EBD airbag pasager airbag sofer airbag-uri laterale avertizor sonor lumini/usi deschise centuri de siguranta fata cu pretensionare pirotehnica si limitator de efort centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte intrerupere alimentare carburant in caz de accident proiectoare ceata sistem "Isofix" bancheta spate pentru scaune copii sistem antifurt cu blocarea motorului sistem de blocare usi spate sistem de franare servoasistat stop suplimentar frana tetiere fata-spate volan reglabil pe 2 directii optionale: geamuri electrice spate 125 € oglinzi electrice incalzite 50 € scut motor 63 € |
am intrebat la ei la reprezentanta si au spus ca sunt cadou airbag-uri laterale + perdea protectie cap
|
renault megane'. era oferta la asa ceva, insa nu stiu daca mai e valabila. e aproape full options ... si se invarte undeva pana in 15.000 euro, cu motor de 1.6 115hp.
|
da mam interesat dar nu mai e oferta la renault dar si ca performante e mult mai slab o secunde la 100 de km si ca dotari e cam lafel
|
ma gandesc la toate variantele dar la masina noua asta e cea mai tentanta la sh nu sunt dispus sa dau mai mult de 10000 si sa fie mai veche de 3 ani
|
La 14300 ai putea sa iti iei megane 1,5 dci cu ceva optiuni,noul accent dar am auzit ca nu e stralucit,grande punto,sunt mai multe alegeri...second hand sunt si mai multe,as opta pentru SH,cel putin eu asta o sa fac...
|
mam gandit la aceste variante dar ma dezamagit renaultu megane e prea lenes si dciu si benzina asta macar ia 192 km/h si 0-100km/h in 9,7 sec destul de bine zic eu pt o masina normala cu sh e mai greu sa ma decid pt ca imi plac sportivele
|
Quote:
|
m-as mira sa fie asa rapid c3-ul. astea sunt mai degraba performante de 1,8.
Eu nu m-as uita numai la demaraj ... as cauta si ceva stabil si rezistent. Ai luat in calcul si 207 1.6 110hp ? |
daca vrei neaparat noua nush try VW POLO daca te multumesti si cu un second si ai 14.300 euro nu ezita si ia-ti un Audi a4 sau BMW 320 diesel !! mult mai bune !!
|
Eu unul la banii astia as alege Audi A4,nu poti zice ca nu fuge,dar daca tu vrei neaparat masina noua sau dak vrei second vrei sportiva...
|
citroen C4 jungle 1.6..totusi arata si se comporta altfel ca c3"trlala". oricum masina asta va fi in curand inlocuita
|
nu prea ma itereseaza dieselul mai ales ca vad masini noi de firma buna care scot fum dupa doar 9000-10000 de km si un fum care te lasa in ceata nu alta si aici pot da multe exemple prefer benzina fie una noua de maxim 14300 de euro fie una spotiva de maxim 10000-11000 de euro
|
astept recomandari serioase nu doar nume de marci mai am timp 0 luna sa ma decid si deasta vreau pareri
|
All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2025 4Tuning