Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-01-07, 22:55   #1
VL_77_MIS

Stage 2

VL_77_MIS's Avatar

Default Probleme geamuri ionizate?

Sal`re all! vreau sa-mi cumpar un golf 4 cu jante 16" shi geamuri ionizate spate+luneta. Poate sa-mi spuna cineva EXACT (nu k cei de la rar care iti dau 10 raspunsuri diferite shi mai rau te baga-n ceata), pot sa trec de rar? imi ia politia talonul? etc. Nu mai am voie cu geamuri ionizate?...eu cel putin asa am inteles de la domnii de la rar. chiar sunt in dilema shi ma vad pus in situatia de a renunta la masina...
VL_77_MIS is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 16:29   #2
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Probleme geamuri ionizate?

Quote:
Originally Posted by VL_77_MIS View Post
Sal`re all! vreau sa-mi cumpar un golf 4 cu jante 16" shi geamuri ionizate spate+luneta. Poate sa-mi spuna cineva EXACT (nu k cei de la rar care iti dau 10 raspunsuri diferite shi mai rau te baga-n ceata), pot sa trec de rar? imi ia politia talonul? etc. Nu mai am voie cu geamuri ionizate?...eu cel putin asa am inteles de la domnii de la rar. chiar sunt in dilema shi ma vad pus in situatia de a renunta la masina...
daca e doar spate + luneta nu ai treaba cu ea (gandeste-te la utilitare care au tabla acolo si nu au probleme). problema vine la cele de pe fata si parbriz...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 19:55   #3
VL_77_MIS

Stage 2

VL_77_MIS's Avatar

In ce sens vin problemele? Trebuie respectate niste norme cumva...sa fie omologate?
VL_77_MIS is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 21:09   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by VL_77_MIS View Post
In ce sens vin problemele? Trebuie respectate niste norme cumva...sa fie omologate?
pai si cele de pe spate trebuie sa fie omologate daca nu sunt omologate nu ai rezolvat nici o treaba!
si in legatura cu "problemele" pe parbriz nu ai voie sa aplici nici un fel de folie(mi se pare si normal) iar pe geamurile lateral fatza folie de max 25% (adica sltfel spus transparenta de 75%... daca nu s-a schimbat ceva intre timp) adica practic e inutil... any wai pe scurt: daca foliile de pe spate au omologare atuncea nu ar trebui sa ai nici cea mai mica problema...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 21:15   #5
TIME2JET

Stage 3

TIME2JET's Avatar

Nu e adevarat TREBE sa ai acte pe geamuri nu conteaza ca sunt pe fata sau pe spate singura diferenta intre fata-spate este k pe spate poti sa le ionizezi cat vrei iar pe fata ai voie sa ionizezi doar 30% (transparenta minima 70%).
Vad ca esti din vl cel mai bine tragi o fuga pana la pitesti la firma care ionizeaza geamuri (send '92) si vb cu cineva de acolo(dai si tu de un gratar) sa-ti da o omologare.
BAFTA ! ! !
TIME2JET is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 09:06   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

ce iti zice time e adevarat .. nu e nici o problema daca sunt ionizate .. eu le am ionizate .. s inu mi-a luat nimeni talonu .. am fost in tara peste tot si nu mi-a zis nimeni nimik ... asa k stai calm ..

Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -