Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Probleme geamuri ionizate? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/31882-probleme-geamuri-ionizate.html)

VL_77_MIS 26-01-07 22:55

Probleme geamuri ionizate?

Sal`re all! vreau sa-mi cumpar un golf 4 cu jante 16" shi geamuri ionizate spate+luneta. Poate sa-mi spuna cineva EXACT (nu k cei de la rar care iti dau 10 raspunsuri diferite shi mai rau te baga-n ceata), pot sa trec de rar? imi ia politia talonul? etc. Nu mai am voie cu geamuri ionizate?...eu cel putin asa am inteles de la domnii de la rar.:?: chiar sunt in dilema shi ma vad pus in situatia de a renunta la masina...

RA_2fast4u 27-01-07 16:29

Re: Probleme geamuri ionizate?

Quote:

Originally Posted by VL_77_MIS (Post 717145)
Sal`re all! vreau sa-mi cumpar un golf 4 cu jante 16" shi geamuri ionizate spate+luneta. Poate sa-mi spuna cineva EXACT (nu k cei de la rar care iti dau 10 raspunsuri diferite shi mai rau te baga-n ceata), pot sa trec de rar? imi ia politia talonul? etc. Nu mai am voie cu geamuri ionizate?...eu cel putin asa am inteles de la domnii de la rar.:?: chiar sunt in dilema shi ma vad pus in situatia de a renunta la masina...

daca e doar spate + luneta nu ai treaba cu ea (gandeste-te la utilitare care au tabla acolo si nu au probleme). problema vine la cele de pe fata si parbriz...

VL_77_MIS 27-01-07 19:55

In ce sens vin problemele? Trebuie respectate niste norme cumva...sa fie omologate?

RA_2fast4u 27-01-07 21:09

Quote:

Originally Posted by VL_77_MIS (Post 718222)
In ce sens vin problemele? Trebuie respectate niste norme cumva...sa fie omologate?

pai si cele de pe spate trebuie sa fie omologate :lol: daca nu sunt omologate nu ai rezolvat nici o treaba!
si in legatura cu "problemele" pe parbriz nu ai voie sa aplici nici un fel de folie(mi se pare si normal) iar pe geamurile lateral fatza folie de max 25% (adica sltfel spus transparenta de 75%... daca nu s-a schimbat ceva intre timp) adica practic e inutil... any wai pe scurt: daca foliile de pe spate au omologare atuncea nu ar trebui sa ai nici cea mai mica problema...

TIME2JET 27-01-07 21:15

Nu e adevarat TREBE sa ai acte pe geamuri nu conteaza ca sunt pe fata sau pe spate singura diferenta intre fata-spate este k pe spate poti sa le ionizezi cat vrei iar pe fata ai voie sa ionizezi doar 30% (transparenta minima 70%).
Vad ca esti din vl cel mai bine tragi o fuga pana la pitesti la firma care ionizeaza geamuri (send '92) si vb cu cineva de acolo(dai si tu de un gratar) sa-ti da o omologare.
BAFTA ! ! !

Psycho 28-01-07 09:06

ce iti zice time e adevarat .. nu e nici o problema daca sunt ionizate .. eu le am ionizate .. s inu mi-a luat nimeni talonu .. am fost in tara peste tot si nu mi-a zis nimeni nimik ... asa k stai calm ..

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning