Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 08-08-06, 00:06   #31
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Default Re: ajutatzima sa gasesc o masina pt mine

Quote:
Originally Posted by peter
si yo eram lafel pe la 13-14 ani de la atata NFS

baietii au dreptate...

eu sper sa iau o dacie...sa ma obisnuiesc mai mult..si apoi pe la 18 ..iau ceva mai calumea...dar pana atuncia tre sa ma invatz
u nu cumva mai vi si prin dacia ?......k iti stiu masina de undeva..
reyes is offline   Reply With Quote
Old 08-08-06, 12:31   #32
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Default Re: ajutatzima sa gasesc o masina pt mine :D

Quote:
Originally Posted by alicee
imi spui si mie unde incalci legea cu viteza respectiva? Ca sa stiu sa trimit si eu un nene sa te intrebe de sanatate. Am mai auzit si eu de oameni ce au mers pe drumuri de tara sau putin circulate, insa inconstienti de asta fara permis care sa mearga cu asemenea viteze nu am mai vazut Dar nah.. pana la urma , fiecare pom isi are dobitocul lui ce da in masina ca in hotii de cai
bine punctat l-as ruga pe initiatorul topicului sa mai citeasca odata acest post

am condus si eu fara carnet pe un drum f laturalnic dar in nici un caz nu am atins viteze mari ... sa mergi cu 150 ( o suta cinci zeci ) de Km/h fara sa ai macar carnet cred ca spune prea multe despre tine ... iti doresc foarte mult noroc tie si mai ales celor din jurul tau

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 08-08-06, 15:20   #33
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]
Default Re: ajutatzima sa gasesc o masina pt mine

Quote:
Originally Posted by reyes
u nu cumva mai vi si prin dacia ?......k iti stiu masina de undeva..

cateodata....
peter is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -