Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 04-08-06, 14:31   #16
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

Default Re: ajutatzima sa gasesc o masina pt mine :D

fa si tu comparatii plauzibile nu basme dar bine astepti pana la 18 ani poate iti schimbi ideile si preferintele
Vladz is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 14:42   #17
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

Default Re: ajutatzima sa gasesc o masina pt mine

sincer pe mine ma oboseste ideea asta cum ca trebuie sa incepi pe un jaf, pe ceva lent, pe FWD... incepi pe ce ai de gand sa conduci si in viitor daca iti propui sa conduci mereu masini mediocre cu putina putere poti incepe pe supernova. putin simt al responsabilitati si un urs 2.5 nu e chiar monstrul de care va temeti
teddy is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 15:34   #18
Cr1Sty_xxl

Stage 4

Cr1Sty_xxl's Avatar

Quote:
Originally Posted by teddy
sincer pe mine ma oboseste ideea asta cum ca trebuie sa incepi pe un jaf, pe ceva lent, pe FWD... incepi pe ce ai de gand sa conduci si in viitor daca iti propui sa conduci mereu masini mediocre cu putina putere poti incepe pe supernova. putin simt al responsabilitati si un urs 2.5 nu e chiar monstrul de care va temeti

moaaa cand va aud..:"ma oboseste ideea asta cum ca trebe sa incep pe un jaf.."" hai laso in p*** goala....fiecare incepe pe ce are poate sa fie ea si o dacie din 1900 toamna....fiecare isi ia masina in functie de bani...ca asa vreau si yo hummer
Cr1Sty_xxl is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 15:38   #19
Cr1Sty_xxl

Stage 4

Cr1Sty_xxl's Avatar

si ca sa incepi asa direc cu curse de strada...pai iti trebe frate experieta nu gluma... ca nu esti pe zapada pe un camp acolo derapezi putin si gata...da pe asfalt e alta treaba...si la drifturi iti trebe mai intai ceva ani de conducere ca asa te duci acolo ca la primu viraj sa nu vi cu rotile in aer sau iesi in decor..
Old 04-08-06, 16:14   #20
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

cristi, vorbeam de cazul in care AI DE ALES. daca iti permiti o masina mai buna, cumpara-ti... nu incepe cu o masina proasta doar de dragul de 'a-ti da mana'.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 17:37   #21
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

fratele meu tu nu ai nici 17 ani macar ce dracu vorbesti de ursuleti curse de strada lancii si cielo? Fa 18 ani intai , ia permis invata sa conduci , si apoi ai sa ai timp de curse si altele .... topic aiurea...
Old 04-08-06, 18:29   #22
baxter

Stage 1

baxter's Avatar

Dificil cu omu` ..... Eu am condus cateva zeci de mii de km bune ...si nu se compara cursele cu mersu de strada si din experienta proprie iti zic ca daca intri cu masina intr`un stalp sau in mai stiu eu ce nu e ca la nfs sa iei cursa de la cap si sa mai incerci odata )
Sfatul meu e sa incepi cu o masina mai slaba ca si performanta (nu intelege acum trabant sau moskwich) chiar daca iti permiti o masina puternica.
acum depinde si cat de sigur esti tu pe volan .... poate esti genu facut pt sofat.... anyway si parerea mea e ca ar trebuii sa incepi de jos . Peace
baxter is offline   Reply With Quote
Old 05-08-06, 13:34   #23
ZeUs

Stock

ZeUs's Avatar

Bah la frate-mio nu s-o intamplat asa!!! el nu o mai avut nevoie de dacia dupa ce si- luat carnetul sa se invete intai in trafic sau in alte probleme intalnite!!!Deci nu neaparat !!!
ZeUs is offline   Reply With Quote
Old 05-08-06, 13:40   #24
Cr1Sty_xxl

Stage 4

Cr1Sty_xxl's Avatar

deci in concluzie...toti plecam de jos... mi se pare normal
Old 05-08-06, 13:42   #25
ZeUs

Stock

ZeUs's Avatar

Normal!!!Toate incep de jos!!!!
ZeUs is offline   Reply With Quote
Old 06-08-06, 03:25   #26
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by teddy
asta am vrut sa zic si eu ... eu am inceput cu un C220 de 140 de cai si nu l-am lovit niciodata. Nu e greu de stapanit si de ce sa ma chinui cu un jaf de 1300 zece fara servo etc care iti ofera 0 siguranta? Ce as fi rezolvat daca as fi inceput cu una ?
Old 06-08-06, 05:31   #27
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Prietene am si eu 19 ani (nu prea mare diferenta dintre noi) si iti dau un sfat: pana sa te gandesti la curse stradale invatza sa conduci! Eu am invatzat sa merg cat de cat la 14 ani pe drumuri de tzara. La 16 am luat carnet (nu in romania) si am inceput pe o masina de 115 cai si dupa 3 luni am sarit la 240cai si a fost perfect. Te simnti in stare de orice dupa aproximativ un an de condus. Pana atunci nu ai ce cauta la curse! Despre ursuletzi as zice sa nu sari de 325 mai ales dak nu ai condus pe nicaieri! Dar sa iti iei o masina usor de condus si manevrat dar care iti ofera si protectie. Iar daca ai un accident ca incepator, viata ta ca sofer se poate schimba asa k ai grija! Successssss
Nicknamed_13 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-06, 11:56   #28
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nicknamed_13
Prietene am si eu 19 ani (nu prea mare diferenta dintre noi) si iti dau un sfat: pana sa te gandesti la curse stradale invatza sa conduci! Eu am invatzat sa merg cat de cat la 14 ani pe drumuri de tzara. La 16 am luat carnet (nu in romania) si am inceput pe o masina de 115 cai si dupa 3 luni am sarit la 240cai si a fost perfect. Te simnti in stare de orice dupa aproximativ un an de condus. Pana atunci nu ai ce cauta la curse! Despre ursuletzi as zice sa nu sari de 325 mai ales dak nu ai condus pe nicaieri! Dar sa iti iei o masina usor de condus si manevrat dar care iti ofera si protectie. Iar daca ai un accident ca incepator, viata ta ca sofer se poate schimba asa k ai grija! Successssss
cred k asa o sa fac cum ai zis u .....si a mai zis cineva k de ce sa incep pe o dacie care e de *** si e la sigurantza 0 ....cred k incep pe o masina cat de cat buna pana in 130 de cai si dupa aia trec la ceva mai tare ..ms
reyes is offline   Reply With Quote
Old 07-08-06, 23:05   #29
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

si yo eram lafel pe la 13-14 ani de la atata NFS

baietii au dreptate...

eu sper sa iau o dacie...sa ma obisnuiesc mai mult..si apoi pe la 18 ..iau ceva mai calumea...dar pana atuncia tre sa ma invatz
Old 07-08-06, 23:31   #30
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by reyes
yo am invatzat sa conduc pe o lancia delta si pe un cielo...kit ca sunt masini cat se poate de diferite la acceleratie ...motor....si mai ales la marime si fiabilitate.....cat despre viteza ....nu am mers decat maxim cu lancia ....pe la 150...si cu cielo la 110.....dar se comporta mai bine lancia decat cielo ....da am vazut ca totzi imi sugeratzi masini mici ....ca si peugeot 306..sunt mai bune decat astea mari ?....k am vazut k multi au golf 2-3-4-5.....care sunt mai bune la curse de strada...astea mici sau genu calibra....?

imi spui si mie unde incalci legea cu viteza respectiva? Ca sa stiu sa trimit si eu un nene sa te intrebe de sanatate. Am mai auzit si eu de oameni ce au mers pe drumuri de tara sau putin circulate, insa inconstienti de asta fara permis care sa mearga cu asemenea viteze nu am mai vazut Dar nah.. pana la urma , fiecare pom isi are dobitocul lui ce da in masina ca in hotii de cai
alicee is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -