In urma consultarii ofertelor de la mai multi dealeri am aflat urmatoarele oferte (preturile sunt cele DDP):
- Opel Corsa 75CP Diesel - 11000 Euro (ABS, aer conditionat, inchidere centralizata, 4 usi, vopsea metalizata, aibag sofer)
- Opel Astra Classic II 90CP- 11080 Euro (pret de catalog); la asta am vazut intr-o revista ca exista o reducere de maxim 1750 de euro (inca nu m-am interesant la reprezentanta) : ABS, 5 usi, airbat sofer+ pasager (fara CD Player, inchidere centralizata si aer conditionat

). Daca ofera reducere macar 1000 de euro bag pachet care sa cuprinda aer conditionat si inchidere centralizata(pachetul costa 622 de euro).
- Fiat Grande Punto 65 CP - 10840 Euro (5 usi, ABS+EBD, Airbag sofer+pasager, servodirectie Dual Drive, Inchidere centralizata, Trip Computer, Mp3 Player .... fara aer conditionat - se poate instala la pretul de 490 euro)
- Ford Fiesta 1,2i Confort 75 CP - 11225 Euro: (motor Duratec, 5 usi, ABS+EBD, RadioCD, aer conditionat, airbag sofer+pasager, vopsea metalizata)
- Ford Fiesta 1,3 Confort 70 CP - 10440 Euro: (motor Rocam, 5 usi, ABS+EBD, RadioCD, aer conditionat, airbag sofer+pasager, vopsea metalizata)
- Peugeot 206 One Line 1.4 E 75 CP - 11540 Euro - 1200 Euro (reducere) = 10340 Euro : (5 usi, airbat sofer+pasager, inchidere centralizata, geamuri electrice fata, RadioCD, aer conditionat, FARA ABS).
Varianta Fiat Grande Punto are cele mai multe dotari la un pret mai mic. Pe mine m-a incantat mai mult varianta Opel Astra Classic II (depinde daca chiar ofera astia reducere

) ).
Voi ce parere aveti? Care considerati ca e cea mai "buna" dupa urmatoarele criterii:
- fiabilitate + pret
- calitate + confort