Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

View Poll Results: Votati masina "perfecta" conform criteriilor mentionate
Opel Corsa 75CP Diesel - 11000 Euro 0 0%
Opel Astra Classic II 90CP- 11080 Euro 12 44.44%
Fiat Grande Punto 65 CP - 10840 Euro 9 33.33%
Ford Fiesta 1,2i Confort 75 CP - 11225 Euro 2 7.41%
Ford Fiesta 1,3 Confort 70 CP - 10440 Euro 2 7.41%
Peugeot 206 One Line 1.4 E 75 CP - 11540 Euro - 1200 Euro (reducere) = 10340 Euro 4 14.81%
Multiple Choice Poll. Voters: 27. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-06-06, 21:46   #1
bujcat

Stage 2

Default Achizitie masina noua - in leasing pe persoana juridica

In urma consultarii ofertelor de la mai multi dealeri am aflat urmatoarele oferte (preturile sunt cele DDP):

- Opel Corsa 75CP Diesel - 11000 Euro (ABS, aer conditionat, inchidere centralizata, 4 usi, vopsea metalizata, aibag sofer)

- Opel Astra Classic II 90CP- 11080 Euro (pret de catalog); la asta am vazut intr-o revista ca exista o reducere de maxim 1750 de euro (inca nu m-am interesant la reprezentanta) : ABS, 5 usi, airbat sofer+ pasager (fara CD Player, inchidere centralizata si aer conditionat ). Daca ofera reducere macar 1000 de euro bag pachet care sa cuprinda aer conditionat si inchidere centralizata(pachetul costa 622 de euro).

- Fiat Grande Punto 65 CP - 10840 Euro (5 usi, ABS+EBD, Airbag sofer+pasager, servodirectie Dual Drive, Inchidere centralizata, Trip Computer, Mp3 Player .... fara aer conditionat - se poate instala la pretul de 490 euro)

- Ford Fiesta 1,2i Confort 75 CP - 11225 Euro: (motor Duratec, 5 usi, ABS+EBD, RadioCD, aer conditionat, airbag sofer+pasager, vopsea metalizata)

- Ford Fiesta 1,3 Confort 70 CP - 10440 Euro: (motor Rocam, 5 usi, ABS+EBD, RadioCD, aer conditionat, airbag sofer+pasager, vopsea metalizata)

- Peugeot 206 One Line 1.4 E 75 CP - 11540 Euro - 1200 Euro (reducere) = 10340 Euro : (5 usi, airbat sofer+pasager, inchidere centralizata, geamuri electrice fata, RadioCD, aer conditionat, FARA ABS).

Varianta Fiat Grande Punto are cele mai multe dotari la un pret mai mic. Pe mine m-a incantat mai mult varianta Opel Astra Classic II (depinde daca chiar ofera astia reducere ) ).

Voi ce parere aveti? Care considerati ca e cea mai "buna" dupa urmatoarele criterii:
- fiabilitate + pret
- calitate + confort
bujcat is offline   Reply With Quote
Old 18-06-06, 20:39   #2
bujcat

Stage 2

Default Re: Achizitie masina noua - in leasing pe persoana juridica

mai exista o varinata: Skoda Fabia Avantaj - 8333 Euro CIP : 1,2 Benzina, 64CP, inchidere centralizata si cam atat (din pacate nu pot sa o mai adaug la Poll)
Old 18-06-06, 20:48   #3
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

lasa skoda fabia ca am auzit ca n'are nici abs pe ea (s'ar putea sa vb aiurea, mia zis cineva). de peugeot nu prea te'as sfatui, are un prieten de al meu unu de care a avut exagerata grija si tot vibreaza parca tot, in plus este si cam scump la intretinere. de la opel ar fi astra clasic cat de cat, dar arata cam invechit. eu zic ca totusi sa alegi intre ford fiesta 1.2i (mie mi se pare o super masina) sau fiat grande punto (desi nici la ala designul nu este extraordinar, mie, cel putin, nu'mi place). DECI eu te'as sfatui de fiesta, au am un ford mondeo si sunt foarte multumit de el.
axxro is offline   Reply With Quote
Old 19-06-06, 11:22   #4
bujcat

Stage 2

Inca o oferta pe care am gasit-o astazi:

VW Polo Happy 1.2 64CP - 10143 Euro DDP : Aer conditionat "Climatic", airbat sofer+pasager, servodirectie electro-hidraulica, radio CD-player, caroerie 4 usi

Pe mine pot sa spun ca acest model m-a incantat cel mai tare (calitatea materialelor din interior este superioara celorlalte )...
Old 19-06-06, 11:24   #5
bujcat

Stage 2

Rog moderatorul sa puna in poll urmatoarele variante:

- Skoda Fabia Avantaj - 8333 Euro CIP : 1,2 Benzina, 64CP
- VW Polo Happy 1.2 64CP - 10143 Euro DDP

Multumesc.
Old 21-06-06, 13:58   #6
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

VW polo happy clar
sau daca mmai ai de unde pune inca 1500e poti sa te uiti la un c4 coupe in variante echipare Urban Jungle
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 21-06-06, 14:25   #7
beck

Stage 5

beck's Avatar

eu as lua un citroen c1 mi se pare extraordinar de simpatice buburuzele.

varianta 2 polo hapy fara discutii.
beck is offline   Reply With Quote
Old 22-06-06, 10:46   #8
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

eu raman la Ford Fiesta 1.2i, dar si polo ala imi face cu ochiu.
axxro is offline   Reply With Quote
Old 22-06-06, 20:53   #9
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by axxro
lasa skoda fabia ca am auzit ca n'are nici abs pe ea (s'ar putea sa vb aiurea, mia zis cineva). de peugeot nu prea te'as sfatui, are un prieten de al meu unu de care a avut exagerata grija si tot vibreaza parca tot, in plus este si cam scump la intretinere. de la opel ar fi astra clasic cat de cat, dar arata cam invechit. eu zic ca totusi sa alegi intre ford fiesta 1.2i (mie mi se pare o super masina) sau fiat grande punto (desi nici la ala designul nu este extraordinar, mie, cel putin, nu'mi place). DECI eu te'as sfatui de fiesta, au am un ford mondeo si sunt foarte multumit de el.
probeaza-le pe toate , pana atunci nu mai "vb aiurea" (cuvintele tale). Ai si tu un ford, deci alceva nu mai conteaza ? ... incearca pe viitor sa fi mai obiectiv
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 23-06-06, 02:10   #10
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

VW Polo? Cred ca poate intra in lista de alegeri, iar dintre astea, un VW sau un Ford nu te vor dezamagi niciodata.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 23-06-06, 17:33   #11
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Eu unul as merge pe Grande Punto , dar cred ca e pe benzina nu?

Polo Happy? Cam tzeapa mi se pare .... sincer vb....Polo Attractive (park)...ala merita , s-ar putea cu happy sa ai surprize
Succes.
Old 25-06-06, 16:07   #12
bujcat

Stage 2

O ultima oferta pe care am gasit-o este: seat Ibiza cu acelasi motor ca si VW Polo. Are in plus fata de acesta ABS, faruri ceata si MP3 si costa cu 200 de euro mai mult. Adik are ceva dotari in plus.
Sincer, imi place mai mult Polo...
Old 19-07-06, 04:37   #13
RaZv

Stage 5

RaZv's Avatar

Pacat ca m-ai toate optiunile tale sunt masini benzinare. Si mai toate sunt masini de clasa mica. Eu as zice ca dintre toate, Astra mii se pare cea mai potrivita...e ceva mai mare decat restul "buburuzelor" si are si motor mai puternic.

R-Power
RaZv is offline   Reply With Quote
Old 21-07-06, 19:16   #14
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

ham.... parerea mea e ca intre polo si fiesta... mi se par cele mai bune alegeri... tinand cont de ce ai zis tu eu asi opta pentru variantele pe diesel (banuiesc ca si happy are ceva pe motorina)... insa nici peugeot-ul(ganditi-va de cat timp se fabrica... eu ma gandesc ca daca nu era fiabila sau alte chestii se stia deja ) si ibiza-ul nu sunt de neglijat...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -