Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
Ford Mondeo sau Opel Vectra ?
Care credeti ca e mai fiabila si mai ieftin de intretinut dintre cele doua masini ? Vectra B sau Mondeo (dupa 1997) diesel ambele . vectra 1.7 si mondeo 1.8 am vrut mult motor puternic si pe benzina, dar masina asta o iau pentru drumuri lungi si dese, in jur de 1500 km / luna si imi trebuie ceva economic. Mie personal imi place mai mult mondeo. Voi ce parere aveti ? ce ati alege ?sau...daca aveti vreuna din masinile de mai sus va rog spuneti-mi ceva bube ale lor...sau....laudati-le
ford mondeo, de departe. am si eu un mondeo din 2000 dar este 1.8 16v benzina si am avut si vectra b si nu se compara. fordul e mult peste opel, in general... iar la modelele astea nu e nici o exceptie.
apropo... piesele sunt intr-adevar mai scumpe la ford dar masinile sunt mult mai fiabile deci tot acolo ajungi.
ps. eu la 1.8 benzina am consum de 11 in oras si ___6 afara___, testat! cu putin efort si in oras poate consuma mai putin... si gandeste-te ca are 116cp si 1,350kg. daca vrei ne intalnim sa ti-o arat pe a mea, dar nu e de vanzare.
si ai mei au mondeo... dar e 2001 si banuies ca tu vrei sa iti iei modelul anterior... si eu asi merge pe mana fordului... sunt masini foarte bune( de exemplu noi nu am schimbat nimica pe ea de cand o avem) si mai fiabile ca opelul... + ca eu zic ca si design-ul e mai reusit... opelurile, e drept sunt mai ieftine dar eu tousi zic sa te duci pe mana fordului mai ales tinand cont ca ai zis ca o sa ai nevoie de el la calatorii lungi
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
Re: Ford Mondeo sau Opel Vectra ?
bunn, merci de raspunsuri..
teddy in 2000 s-a facut si modelul care il vreau eu dar si cel nou. Sper ca ai modelul anterior.Te-ar deranja daca ai merge cu mine cand o cumpar? ... ma gandesc ca sti pe unde sa te mai uiti la ele.
am modelul pe care il vrei tu. nu stiu daca s-a facut si modelul actual in 2000... cred ca a inceput din 2001.
0723 594 690... suna-ma oricand, daca vrei ti-o arat pe a mea inainte. vin cu cea mai mare placere cand iti alegi masina.