Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 06-06-06, 19:13   #46
gotti

Stage 3

gotti's Avatar

Default Re: Punto Vs Peugeot

peugeot-ul e macar mai fiabil si mai mishto la aspect
Oricum s-o stapanesti sanatos
gotti is offline   Reply With Quote
Old 19-04-07, 20:32   #47
Hallasuk

Stock

Default Re: Punto Vs Peugeot

1 comparam 206 cu Punto Clasic
2 si Grande Punto cu 207 nu ????
ok....eu am un Punto Clasic si sora mea are un 206, Punto desi nu arata asa bine se conduce mult ma usor (recomandat femeilor) insa 206 este mult mai sprinten si sta mult mai bine in curbe plus ca arata ceva mai bine(am vrut sa fac schimb cu sora mea dar nu a vrut )
Acum vreau sa imi iau un 207 pt ca facand drivetest la Grande Punto am observat aceeasi lipsa de calitate a fabricatiei ca si in Punto Clasic (Grande Punto arata mult mai bine ca Punto clasic) parerea mea este ca peugeot este peste fiat . . . parca Grande e mai dragutz ca 207 la designul exterior da doar atat (peugeot e pentru fitze ) iar eu imi iau o masina nu sa imi placa mie ci sa le placa la fete (evident ca am glumit :P )
Hallasuk is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -