Quote:
Originally Posted by teddy
cielo: pret de achizitie mic, intretinere ieftina, posibil rulaj mic DAR fiabilitate mai mica, conceptie foarte veche (bazat kadett din cat? '88?), interior vechi si nu foarte confortabil, slaba la capitolul siguranta, lipsa variante diesel si posibila teapa de la samsari
opel: fiabilitate buna, conceptie mult mai noua, interior comfortabil, mult mai frumos desenat si cu materiale mult mai bune, siguranta buna, varianta diesel si la ele nu prea e loc de samsari pentru ca preturile sunt destul de batute in cuie si nu se poate castiga pe nici o parte DAR pretul de achizitie si de intretinere sunt putin mai mari si rulajul este in majoritatea cazurilor mare (multe sunt aduse dupa 2000 in tara din germania unde se fac navete de 100-150 km pe zi si neamtul mai trage si o 'mare' in spania tot cu masina si asa mai departe).
|
ai mers cu cielo??
*fa abstractie de faptul k am cielo si trecem la obiectivitate.
*am avut accident cu logan si masina mea a avut aripa capota far schimbate iar loganu era cu motoru inauntru in habitaclu aproape.a intrat lateral in mine k nu s-a asigurat.
*la confort sa nu uitam spatiul mare din interior si scaunele poate nu ce visezi tu cu suport lateral si reglaj lombar dar comfortabile.
* tot la comfort pune 4geamuri electrice (multe masini fabricate 2007 au geamuri electrice spate la optionale) si AC
*are caroseria conceputa de mai bine de 10 ani dar arata MULT mai bine decat LOGAN care e 2004.
* cred k printre cele mai ieftine piese (abia i-am facut motorul cu 10mil cu tot nou pe ea) fara manopera kre a fost inca pe atat.
* are un portbagaj imens deci e numai buna de familie
* trage destul de bine pt 10 ani sa faca suta in 11s si sa mearga 190 e ceva.
trage tu concluziile. plus de asta OPEL e o masina fff fiabila si sincer yo recomand vectra B dar nu cred k gaseste la 6000 ceva in mintile ei.decat una 97 cu 300k reali si data inapoi pana la 120k ca se poata
B 05 WRB
PRESENT : VOLVO S60 '03 D5 2xx HP
B 20 YTD

Come to the
DDark side..... We have cookies!