Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-04-06, 16:12   #1
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default O intrebare : Mercedes

Am si eu o intrebare,am observat ca la Mercedes exista 3 variante de echipare , Classic , Elegance si Avantgarde .
Intre Elegance si Avantgarde nu exista nici o diferenta de pret la nici o masina , sunt la un dealer pe site , dar nu stiu ce dotari au . Imi explica si mie cineva care detine informatii despre Mercedes?Multumesc
Old 11-04-06, 15:46   #2
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: O intrebare : Mercedes

Quote:
Originally Posted by obrazNICK
Am si eu o intrebare,am observat ca la Mercedes exista 3 variante de echipare , Classic , Elegance si Avantgarde .
Intre Elegance si Avantgarde nu exista nici o diferenta de pret la nici o masina , sunt la un dealer pe site , dar nu stiu ce dotari au . Imi explica si mie cineva care detine informatii despre Mercedes?Multumesc
cel mai recomandat ar fi sa mergi la un dealer si intrebi fiecare pachet ce contine.. eu stiu de cand am cumparat masina.
prin elegance si avantgarde se intelege aceleasi schimbari la aspectul masinii (interior si exterior) in 2 stiluri diferite...
Old 12-04-06, 16:01   #3
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Am vazut o diferenta ca elegance are geamurile cu tenta verde iar avantgarde cu tenta albastra ... dar....
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 16:02   #4
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by obrazNICK
Am vazut o diferenta ca elegance are geamurile cu tenta verde iar avantgarde cu tenta albastra ... dar....
sunt mai multe ... itzi zic pe mess
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 17:02   #5
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

geamuri cu tenta ...... se numesc HELIOMATE si au aceeasi culoare toate, legat de diferente - difera pachetul optic exterior - spoilerele, pragurile etc, si diferente se regasesc si la interior la tapiserie (diferente de material si de culoare).
Old 12-04-06, 17:38   #6
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Heliomate sunt geamurile care se coloreaza in functie de lumina...
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 17:51   #7
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by NWZeu
geamuri cu tenta ...... se numesc HELIOMATE si au aceeasi culoare toate, legat de diferente - difera pachetul optic exterior - spoilerele, pragurile etc, si diferente se regasesc si la interior la tapiserie (diferente de material si de culoare).
Capul tau e heliomat...glumesc.io zic sigur ca nu e asa:P.Pace
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 18:07   #8
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
mai bine taci daca nu esti in tema....
Old 12-04-06, 22:12   #9
einstein1984

Stage 5

einstein1984's Avatar

Credeam ca doar lentilele ochelarilor de vedere sunt heliomate. Poate Mercedesul are si parbriz cu dioptrii?
einstein1984 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:22   #10
Cabbano

Stage 5

Cabbano's Avatar

Talking Re: O intrebare : Mercedes

Quote:
Originally Posted by einstein1984
Credeam ca doar lentilele ochelarilor de vedere sunt heliomate. Poate Mercedesul are si parbriz cu dioptrii?
very funny
Cabbano is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:22   #11
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

wtcvictim - nu cred ca ai vreo tangenta cu mine sa vorbesti la modul asta , controleaza-te ... nu vreau sa intru in polemica cu tine ca ar fi inutil, rezuma-te la subiect, daca nu ai nimic de zis nu posta ....
obrazNICK - nu este prima remarca "ciudata" pe care o faci ....
RoSonic a zis suficient de bine ca eu sa nu mai fie nevoie sa repet - atat oglinzile cat si geamurile masinii sunt heliomate, geamurile la lumina solara se inchid la culoare iar oglinzile folosesc acest fenomen pentru atenuarea luminii farurilor masinii din spate (noaptea).
einstein1984 - nu trebuie sa fie lentila sa fie heliomat, este un proces de intunecare a culorii care se poate face pe sticla/oglinda (dar si pe lentile) - Mercedes foloseste aceasta tehnologie inca din anii 80.
NWZeu is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:26   #12
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
wtcvictim - nu cred ca ai vreo tangenta cu mine sa vorbesti la modul asta , controleaza-te ... nu vreau sa intru in polemica cu tine ca ar fi inutil, rezuma-te la subiect, daca nu ai nimic de zis nu posta ....
obrazNICK - nu este prima remarca "ciudata" pe care o faci ....
RoSonic a zis suficient de bine ca eu sa nu mai fie nevoie sa repet - atat oglinzile cat si geamurile masinii sunt heliomate, geamurile la lumina solara se inchid la culoare iar oglinzile folosesc acest fenomen pentru atenuarea luminii farurilor masinii din spate (noaptea).
einstein1984 - nu trebuie sa fie lentila sa fie heliomat, este un proces de intunecare a culorii care se poate face pe sticla/oglinda (dar si pe lentile) - Mercedes foloseste aceasta tehnologie inca din anii 80.
totusi ... nu vrei sa acceptii ca au tenta albatra geamurile ? chiar asa rau vad????
Old 12-04-06, 22:38   #13
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

eu ti-am zis ce e "tenta" ca e verde ca e albastra are vreo importantza? anyway devenim offtopic .... mai scrie-tzi diferentze intre Classic/Elegance/Avantgarde
NWZeu is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:43   #14
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
RoSonic a zis suficient de bine ca eu sa nu mai fie nevoie sa repet - atat oglinzile cat si geamurile masinii sunt heliomate
Eu doar am zis ce inseamna "heliomat"... nu ca ar fi sau nu pe modelele despre care se vorbeste...

ps: oricum... legat de accesoriile si dotarile unei masini... cel mai bine se intreaba direct la dealer... e cel mai in masura sa raspunda, mai ales ca ofertele se schimba destul de des...

Last edited by RoSonic; 12-04-06 at 22:45.
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:43   #15
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
eu ti-am zis ce e "tenta" ca e verde ca e albastra are vreo importantza? anyway devenim offtopic .... mai scrie-tzi diferentze intre Classic/Elegance/Avantgarde
ehh... deci vezi ... e o diferenta intre tenta albastra si sticla heliomata

is obosit acuma sa itzi fac o lista cu diferente ca sunt multe ...

ps. o masina avantgarde arata total diferit de un elegance
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -