Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
14-05-09, 12:16
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: ce sa aleg in ~20.000 euro
si eu nu vorbeam de CDI ! eu vorbeam de c200 k respectiv c180 k ( care sunt la aceeasi cilindree )
|
|
|
14-05-09, 15:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
cucuci, vad ca esti din Oradea si axat si pe C-class. Ai fost pe la casa auto sa vezi ce oferte au ? iti spun eu ca au oferte bune pentru C-uri NOI si unele sh, eu zic ca vei gasi una si pentru bugetul tau. Ca si sugestie iti recomand 220cdi in detrimentul 200-ului, este acelasi motor, acesi cilindree (2148cc - parca) , doar ca ai 40cp in plus care se simt.
p.s. pentru cei care abereaza cu revizii exagerat de scumpe la mercedes trezitiva la realitate, nu mai credeti toate basmele. La reprezentanta o revizie pentru 320 CDI sau 350 benzina nu sare de 1000 ron, astfel inclin sa cred ca pentru 220 cdi este mai mica pe la 700-800 ron.. Eu zic sa cumperi c-ul, model foarte reusit,
|
ai fost in viata ta cu vreun mercedes la revizie ? din ce ai scris ,cred ca nu .eu nu postez de dragu de a ma afla in treaba , si nici nu vorbesc de masini din filme .sunt curios cu ce masina mergi zi de zi de spui ca o revizie costa 700-800 ron la un mercedes 220 cdi 2007-2008 orice clasa la reprezentanta.
ieri am fost cu masina mea Pegeot 407 ,1,6 hdi 2007 la revizie filtre + ulei+ manopera 782 ron , si un mercedes 220 cdi E sau C , crezi tu ca ajunge la aceeasi bani ....
am facut poze la factura din 20-03-2009 E220 cdi /2007 , revizie de 30.000km filtre+ulei+manopera si atat 1730 ron , cum descarc pozele o sa le postez sa nu mai spui ca vorbesc din basme .
P.S. sa nu uiti sa ne spui si noua cu ce masina mergi ,vad ca la semnatura o arzi cu SLK uri , Bentley
|
|
|
14-05-09, 19:31
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Fratilor ce Meturi conduceti voi pe cuv meu? Sau mai bine unde le reparati la nea Ion di deal? Dolb ma ia cu revizii de 8mil tu cu revizii de 10 maxim fratilor fiti seriosi eu nici beat nu as scoate o astfel de ineptie! Cum i-am zis si lui Dolb fa un scan la factura de care vorbesti si pune aici sa vada tot romanul si atunci jur ca nu mai zic nimic si imi cer si scuze da pana atunci da-mi voie sa le consider simple aberatii!
|
|
|
14-05-09, 20:52
|
|
Stage 4
|
ma scuzati ca intervin cu un offtopic...ca vad ca au fost mici dispute pe-aici intre fel de fel de marci ...
deci, ca fost posesor de volvo(pana acum o saptamana mai exact) e vorba de modelul actual de S40 dar cel fara facelift, o revizie normala...filtre ulei...bla bla bla + manopera...ma ducea undeva in jur de 1500 RON ... sa nu-mi zica mie cineva ca la mercedes sau bmw e mai ieftin..., nemultumiti sunt toti ca si mine de altfel de service-ul de la volvo ... aceeasi discutie si la alfa, piese foarte scumpe...service foarte prost mai ales in bucuresti si ct ... in alta parte nu stiu ce sa zic, aici am fost cu aceste masini ....
ONTOPIC: recomand cu incredere noul accord, 2.0 benzina 156 de cai este 23.980 + TVA varianta executive...pe care nu ai ce sa mai pui de la trapa...pana la camera video pe marsarier, navi, etc ... service impecabil, numai cuvinte de lauda am, iar consum ... mie imi lua 13 - 14 in oras...dar nu mergeam deloc potolit, iar lui tata ii lua 10 si in afara 8 - 8,5 ... nu-mi venea sa cred cum putea sa vina cu consumul ala ... daca mai vrei detalii despre ea vorbim pe prv. Numai bine.
|
|
|
14-05-09, 22:01
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
DOHC , cu vreo 3 - 4 masini (dar iti explic pe privat mai multe detalii) , deci nu am nici o intentie sa va mint, inseamana ca la bucuresti te arde pe fata.
Revizie S320 CDI 2007 - 200 sau 300 euro nu mai tin exact minte (cand era euro 3.5 ron) - Reprezentanta Mercedes din Ungaria - o sa caut factura, la M320 CDI tot atat a fost, in Oradea sunt aceleasi scoruri.
14-05-09, 22:32
|
|
Stage 4
|
Quote:
DOHC , cu vreo 3 - 4 masini (dar iti explic pe privat mai multe detalii) , deci nu am nici o intentie sa va mint, inseamana ca la bucuresti te arde pe fata.
Revizie S320 CDI 2007 - 200 sau 300 euro nu mai tin exact minte (cand era euro 3.5 ron) - Reprezentanta Mercedes din Ungaria - o sa caut factura, la M320 CDI tot atat a fost, in Oradea sunt aceleasi scoruri.
|
Stai putin ... ca si eu imi faceam revizia in Ungaria dupa ce am vazut preturile de aici ... si m-a costat echivalentul a 1000 RON cu tot cu schimbat placute pe fata...deci ar fi undeva in jur de 700 RON... discutam de Romania...Bucuresti mai exact, eu am specificat la ce ma refer.
|
|
|
14-05-09, 22:35
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89
Stai putin ... ca si eu imi faceam revizia in Ungaria dupa ce am vazut preturile de aici ... si m-a costat echivalentul a 1000 RON cu tot cu schimbat placute pe fata...deci ar fi undeva in jur de 700 RON... discutam de Romania...Bucuresti mai exact, eu am specificat la ce ma refer.
|
Cum si eu am explicat ca am avut 2 revizii la 2 masini in aproape acelasi timp: una la bucuresti care intr-adevar a costat 1500-1600 ron si una la brasov care a costat 800-900 ron
|
|
|
14-05-09, 22:37
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by dolb
Cum si eu am explicat ca am avut 2 revizii la 2 masini in aproape acelasi timp: una la bucuresti care intr-adevar a costat 1500-1600 ron si una la brasov care a costat 800-900 ron
|
eh, asta e ( salut btw ca n-am mai vb de destul timp ... ) hai ca am "stricat" topicul omului ...
|
|
|
14-05-09, 22:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89
|
initiatorul topicului este din Oradea, ratiunea imi spune ca isi va face revizile in zona.
Faptul ca in bucuresti te arde dublu este doar o poveste trista dar nu cred ca are legatura cu topicul. Oricum ciudat cand aceasi firma (tiriac auto) taxeaza diferit acelasi serviciu.
|
|
|
15-05-09, 02:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Ce parere aveai tu de mine inainte daca imi spui ca aberez si vorbesc din basme , nu prea mai are logica ce scrii , o dai sucita , invartita sa te scoti , numai tii minte exact, sa caut factura ,etc...pai eu imi aduc aminte si de acum 2 ani prima revizie cat a costat si nu numai ... in fine , poate or fii mai ieftine un pic reviziile in paradisu verde acolo la voi dar in nici un caz la jumate .
poate ar trebui sa citesti mai mult decat postezi , in goana dupa posturi incepi sa te rupi de realitate , si numai trimite pm uri sa mi spui ca aveai alta parere despre mine (zici ca esti fosta prietena) , ca nu prin pm mi ai spus ca aberez si vorbesc din basme .
multa bafta si sa ti dea D zeu Bentley ala (nici nu sunt sigur ca se scrie asa ) de la semnatura cand te faci mare .
|
|
|
15-05-09, 02:27
|
|
Stage 5
|
pareai ok in sensul ca nu aberai cum fac multi pe aici.. ca sa dormi linistit o sa caut cele doua facturi...
p.s. merci de urare
|
|
|
15-05-09, 02:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by DOHC16
Ce parere aveai tu de mine inainte daca imi spui ca aberez si vorbesc din basme , nu prea mai are logica ce scrii , o dai sucita , invartita sa te scoti , numai tii minte exact, sa caut factura ,etc...pai eu imi aduc aminte si de acum 2 ani prima revizie cat a costat si nu numai ... in fine , poate or fii mai ieftine un pic reviziile in paradisu verde acolo la voi dar in nici un caz la jumate .
poate ar trebui sa citesti mai mult decat postezi , in goana dupa posturi incepi sa te rupi de realitate , si numai trimite pm uri sa mi spui ca aveai alta parere despre mine (zici ca esti fosta prietena) , ca nu prin pm mi ai spus ca aberez si vorbesc din basme .
multa bafta si sa ti dea D zeu Bentley ala (nici nu sunt sigur ca se scrie asa ) de la semnatura cand te faci mare .
|
razi tu razi, dar in bucuresti manopera si reviziile sunt mult mai scumpe.
exemplu concret: in craiova set placute frana + manopera 90ron
in bucuresti set placute frana + manopera 130ron
placutele au fost 700 de mii in ambele orase, dar manopera fa si tu un calcul. asta la service-uri nu reprezentanta.
|
|
|
15-05-09, 22:05
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
razi tu razi, dar in bucuresti manopera si reviziile sunt mult mai scumpe.
exemplu concret: in craiova set placute frana + manopera 90ron
in bucuresti set placute frana + manopera 130ron
placutele au fost 700 de mii in ambele orase, dar manopera fa si tu un calcul. asta la service-uri nu reprezentanta.
|
...unii pot sa fie mai ieftini si din cauza ca au alti furnizori de piese mai ieftini .... depinde..., la manopera in principiu aceeasi firma nu ar trebui sa difere in pret ...
Last edited by rocky_cosmin89; 15-05-09 at 22:09.
|
|
|
15-05-09, 22:13
|
|
Stage 5
|
poza cu factura promisa ....revizie 30.000km
|
|
|
15-05-09, 23:01
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Fratiolor tot respectul pentru om a pus factura haide-ti si voi astia cu reviziile de 7-8milioane! Cum i-am zis si lui Dolb pana nu pui factura sincer iti recomand sa nu mai postezi aici pe topicul asta fiindca atat eu cat si alti useri care iti vor vedea posturile vor zice ca defapt tu vorbesti din auzite si reviste.
Pune facturile si eu imi cer scuze in fata ta dar pana atunci eu consider ca bati campul grav cu scorurile astea. Nu pot sa imi imaginez ca o revizie la Mert e mai scumpa cu doar un milion decat la Ford in Pitesti poate fi ea reprezentanta si in Somalia.
|
|
|
|
|