![]() |
ce sa aleg in ~20.000 euro
caut o masina fiabila. an minim de fabricatie 2008 sau noua. diesel, cutie de viteze manuala; cp sunt suficienti si 140.
eu ma gandeam la un c-klasse, avensis, acord, a4. astept sfatul vostru. |
Re: ce sa aleg in ~20.000 euro
C-Klasse, Accord si Avensis nu cred ca iei noua in 20.000
Altfel, ce vrei de la respectiva masina? Cate usi, cum o s-o folosesti, ce dotari? |
Iont omul din variantele care le-a pus se gandeste la un sedan de familie. Sincer eu m-as uita la un 407 2.0HDI in banii astia nou pentru ca altceva nu prea vad convenabil.
Uita-te pe linkul de mai jos la Lancerul de 1.8benzina de 140cp http://www.mitsubishi-motors.ro/file...rta_rulate.pdf |
|
sa raspund pe rand:
ionut ziceam "an minim de fabricatie 2008 sau noua" adica se accepta si cu vechime de un an ... pretul am zis ca e aproximativ 20.000 aia poate insemna si 23.000 daca e cazul deci se incadreaza in buget si un c-klasse si un avensis si un acord :) ... intr-un fel parca ma tenteaza mai mult o masina cu 1 an vechime ca scap de rodaj si de service-urile dese din reprezentante dar e ok oricum. tot ionut ... desigur am enumerat c-klasse, avensis, acord, a4 ceea ce duce automat la o masina in 4/5 usi, limousine criss vreau doar motorina, cutie de viteze in 6 trepte manuala & climatronic. singurele dorinte sunt astea. dolb mersi de sugestii dar la seria 3 nu-mi place de nici o culoare interiorul sincer nu mi-a placut niciodata deci sare din grafic. alfa 159 o punem si pe aia pe lista pentru ca-mi place. desigur doar volan stanga ma intereseaza. criss exact un sedan de familie doresc, consumul mic fiind un atu. cu 407 am cochetat si eu o vreme dar acuma desi INCA arata foarte bine totusi e vechi designul deja deci il scoatem din ecuatie pe lista mea (pana acuma) avem c200 sau c220 modelul asta nou, avensisul nou, a4 2.0 tdi modelul asta nou, alfa 159, honda acord |
cucuci eu as merge pe avensis are intretinerea destul de ieftina. Nu stiu cum stă la capitolul asta accord-ul.
Acum tu şti de ce buget beneficiezi pentru întreţinere dar la o Toyota diferă mult faţă de Mercedes/Audi. |
nxtaz stiu ca din cele enumerate la mercedes e cea mai scumpa intretinerea dar logic vorbind de-aia caut o masina fiabila si aproape noua fiind cica nu ar trebui sa se strice ca altfel mergeam imi luam noul passat si rezolvam problema :)
deci cand zic de intretinere ma refer doar la schimbul de consumabile. acuma din ce am aflat eu acordul si avensisul ar fi cele mai fiabile dar de-aia am facut topicul acesta sa aflu care merita mai mult ca un tot unitar :) |
525 D .. gen 2007-2008 ?
|
Eu as alege A4 cu noul motor diesel common rail.
|
C5 iti iei in 23.000 nou si iti recomand in banii astia sa iei masina noua. Nu se merita sa iei SH chiar si de un an masina noua ai garantia nu se merita SH. Poti sa te uiti si la Accord e super masina chiar si noul Avensis. Ai de unde alege sincer daca as fi in locul tau mi-as face un tot de 3-4-5 masini si apoi m-as duce la drive test cu fiecare in parte asa iti faci o idee nu din ce iti spune unu altu aici pe forum!
Bafta la cumparare!!! P.S. Toata lumea este atat de oarba incat nu observa cuvantul PREA? Cati dintre voi ati fost la RAR cu o masina cu volan pe dreapta sa vedeti show acolo cu oamenii sa vezi cat de greu se inmatriculeaza o masina cu volan pe dreapta. |
ok, luand in considerare cerintele tale, ti-as sugera sa nu te compromiti cu o masina prezenta pe toate drumurile. Totusi, e o suma mare de bani si e pacat sa procedezi altfel.
Recomandarile mele: Lancia Delta Saab 9-5 Caddilac BLS Alfa 159 |
Quote:
Quote:
|
criss exact asta vreau ... sa-mi formez o lista de 4-5 masini dupa care sa le iau la drive test!
ionut nu vreau o masina excentrica ... prefer una mai conventionala sa zic asa ... din lista ta doar alfa 159 ma coafeaza. saab-ul nu e pe gustul meu de nici un fel ... lista pana acuma ar fi asa: 1. mercedes c-klasse 2. alfa 159 3. audi a4 4. honda acord 5. toyota avensis dintre astea as alege pana acuma ... momentan cam asta ar fi ordinea ... ce parere aveti? 407 e frumos dar e foarte vechi modelul, avensis nu il puneam pe lista daca era tot modelul anterior, saab 9-5 pur si simplu nu ma incanta cu nimic, passatul evident ca iese din discutie pentru ca-mi trebuie o masina fiabila, iar citroen c5 nu doresc ... are un vecin si am cam vazut ce si cum. |
Vezi ca 407 are acum si un mic facelift! Oricum eu daca as avea banii astia i-as investii intr-o masina noua cu garantie e aproape un miliard!
P.S. Imi cer scuze daca m-am inselat eu am avut o experienta nefasta cu un prieten la Rar cu masina cu volan pe dreapta pana nu a dat o atentie destul de mare nu i-a trecut masina pe niste motive de te durea capul! |
preturi de noi pe site la ei ... variantele cele mai ieftine:
407 premium 2.0 hdi fap 20.680 cu tva avensis 2.0 L D-4D varianta de echipare comfortline 21.500 euro cu tva audi a4 2.0 tdi 143 cp 6 viteze manual tractiune fata 24.900 cu tva honda acord 2.2 diesel elegance 27.350 cu tva alfa romeo 159 1.9 Mjet 16v 150 cp 28.280 cu tva mercedes c200 cdi 140 cp 33.850 cu tva |
All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2025 4Tuning