Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
21-03-09, 09:03
|
|
Stage 3
Member of: [PEUGEOT]
|
Re: Kia Cee'd 1.6 DSL sau Peugeot 308 1.6 HDI achizitie noua
EWN chiar nu are rost sa iti bati capul.e normal ca cei care au kia sa o laude..pustiuletii care nu au mai vazut masina sa comenteze de usi,roti etc.eu nu inteleg afirmatii kia peste peugeot.hai sa fim seriosi.ok,nu zice nimeni ca nu e o masina frumoasa,e si normal sa mearga excelent ca orice alta masina noua.se vinde bine ca asa e omu..vrea mult si ieftin.hyundai,loganul?de ce se vand?ca sunt bune sau ieftine??
|
|
|
21-03-09, 09:23
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [KIA]
|
Chiar bine ca ati adus in discutie si reviziile. La Kia am dat 6 milioane la prima, iar la peugeot 8. La Kia era 5, dar a schimbat si filtrul de aer ca era optional si a ajuns la 6.
|
21-03-09, 09:56
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [PEUGEOT] [2 Roti]
|
O masina mai buna aduce si costuri de intretinere mai mari.
|
|
|
21-03-09, 10:16
|
|
|
pai i-ati frate mercedes sau bmw ca sunt mai bune si costurile de intretinere sunt mult mai mari...crezi ca astea nu se strica? ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
de ce sa dai mai multi bani pe un fier care pica si el la un moment dat? poate pica mai rar, dar tot pica si ajungi la aceleasi costuri (firma se plateste)
|
|
|
21-03-09, 10:29
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by ioana308
asa e omu..vrea mult si ieftin.hyundai, loganul?de ce se vand?ca sunt bune sau ieftine?? ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
ca sunt foarte bune si foarte ieftine! Kia c'eed / proceed nu e asa ieftin cum pare! adica..eu unul as da mai degraba 2000 eu in plus ( fata de cat dau pe c'eed) dar macar imi iau un golf 6
|
|
|
21-03-09, 11:06
|
|
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by 3Xtreme
Chiar bine ca ati adus in discutie si reviziile. La Kia am dat 6 milioane la prima, iar la peugeot 8. La Kia era 5, dar a schimbat si filtrul de aer ca era optional si a ajuns la 6.
|
Da ce-ai schimbat tu la peugeot, ca o revizie normala, filtre plus ulei nu trece de 5. Hai sa numai exageram. Ce e asa de greu de acceptat. Ce e bun se plateste in plus.
Uite iti dau un exemplu, iti iei un ceas, din china, si un ceas din elvetia. Cand se strica chinezescul si cand elvetianul?????
Asa e si cu masinile astea. E greu rau de inteles.
Last edited by Sindrom; 21-03-09 at 11:10.
|
|
|
21-03-09, 12:15
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [PEUGEOT] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Tzepozzz
pai i-ati frate mercedes sau bmw ca sunt mai bune si costurile de intretinere sunt mult mai mari...crezi ca astea nu se strica? ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
de ce sa dai mai multi bani pe un fier care pica si el la un moment dat? poate pica mai rar, dar tot pica si ajungi la aceleasi costuri (firma se plateste)
|
Da se plateste si firma pt ca are calitate mult mai mare decat kia, kia are niste plasticuri inauntru aoleu... si hai sa comparam toata gama kia si toata gama Peugeot...Peugeot are iesii invingator!
|
|
|
21-03-09, 12:21
|
|
|
@LAZ`u ai fost vreodata intr`un cee`d? Si daca vrei o comparatie intre gama Kia si gama Peugeot, fa un topic separat, nu`l strica pe asta
|
|
|
21-03-09, 13:46
|
|
|
ce nu s-a inteles este ca aceasta Kia nu se fabrica decat in Europa, intr-una din cele mai moderne fabrici, la fel de moderna cel putin ca cea a Peugeotu-ului, deci calitatea nu are cum sa fie alta. e greu rau de inteles.... :P
|
|
22-03-09, 16:11
|
|
|
Ce te face sa crezi ca plasticele le fac acolo. Au furnizori. Crezi ca turbinele de pe masini, sau anumite componente se fac in fabrica auto. Gresit. Acolo se ansambleaza. Performanta sta in rapiditate si precizie.
|
|
|
22-03-09, 16:26
|
|
|
![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) de unde stii tu ce furnizori are fabrica kia din slovacia? poate fabricile peugeot, vw, etc au furnizori din turcia, angola, uzbekistan... daca nu stii nu cred ca are rost sa postezi :P .
tot ce stiu este ca e o fabrica foarte moderna, state of the art. restul necesita investigatii...
later edit:
dupa un simplu search on za gugle:
http://www.carpages.co.uk/kia/kia-factory-26-09-05.asp
Quote:
Kia has selected a number of tier-one suppliers for the plant including existing partners Hyundai Mobis and Hyundai Hysco. Other suppliers include Johnson Controls and PHA (Arvin Meritor) for seats and door modules.
|
sau:
Quote:
Elsewhere in Slovakia similar developments are happening. Peugeot’s new factory in Trnava and the expansion of Volkswagen just outside Bratislava will produce a projected 800,000 units by 2008 - 90% of them for export
|
se pare ca slovacii le au cu productia de masini...
Last edited by Lecca; 22-03-09 at 16:38.
|
|
|
22-03-09, 16:33
|
|
|
Crede-ma ca stiu mai bine ce furnizori are kia. Doar n-am innebunit sa ma bag si eu sa zic de furnizori. Stai linistit ca sunt cativa si prin Romania.
Si cum in lumea asta nimic de calitate nu se vinde sub pret, o luom logic nu??? In ultimul timp am ajuns la concluzia ca numai la noi se plateste un adaos ca e peugeot, ca e bmw, ca e adidas, ca e sony. In afara calitatea se plateste.
Am mai zis io, nu e aceasi calitatea unor tenisi adibas cu unii adidas. NU???
|
|
|
22-03-09, 16:40
|
|
|
mai da un refresh, mai citeste, mai informeaza-te...
Quote:
crede-ma ca stiu ce furnizori are kia
|
ba am senzatia ca nu stii nimic legat de asta
Quote:
Thanks to some of the world’s most advanced manufacturing techniques, the Zilina plant is ensuring that cee’d is a durable high-quality product and Kia is demonstrating its confidence by giving every cee’d a revolutionary seven-year and 100,000-mile warranty.
|
daca vrei sa te incapatanezi sa crezi ca aceasta masina e un produs prost cand toata lumea europeana zice altfel, treaba ta.
Last edited by Lecca; 22-03-09 at 16:46.
|
|
|
22-03-09, 19:23
|
|
|
@sindrom: Da totusi de ce a iesit Kia cee'd masina anului 2008 in Romania si pro_cee'd in Europa? Deoarece sunt mai bune peugeoturile? Fiindca Kia are importatori de unde crezi tu ca are?
Pentru cee'd cred ca e nevoie doar sa te uiti pe una din masini si sa vezi eticheta din spate cu "masina anului 2008 in Romania", dar la pro_cee'd iti dau link sa vezi: http://www.kia-world.net/index.php/2...-auto-mundial/
|
|
|
22-03-09, 20:06
|
|
|
Quote:
Originally Posted by 3Xtreme
@sindrom: Da totusi de ce a iesit Kia cee'd masina anului 2008 in Romania si pro_cee'd in Europa?
|
In 2008, Car Of The Year in Europa a fost Fiat 500.
|
|
|
|
|