Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 21-11-05, 18:35   #1
Xand3r_G

Stock

Default Ce masina sa imi cumpar?

am si eu o rugaminte .dak poate cineva sa imi dea o lista cu masini noi intre 7000-9000 , eu ma gandeam la un logan diesel deorece deocamdata nu am nevoie de ceva serios si nu sunt decis. sper ca sa ma ajutati sa iau o decizie buna .
Xand3r_G is offline   Reply With Quote
Old 22-11-05, 02:23   #2
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re

LOGAN?? bai frate tu esti cu capu???? e forumu' plin de comentarii despre \"super masina\" uite'te si tu pe forum ce se zice despre loganuri...pffff nu ii inteleg frate...pute piata de masini ei vor logan...fara suparare nu am nimic cu tine......pfff uita'te pe siteurile ....www.opel.ro www.skoda.ro si ce o mai fii........cu RO dar nu logan......esti simpatic ma asteptam ca unu care intra pe forum sa fii citit de loganuri....dar ma rog succes in cautari
Attached Files
File Type: doc super_logan_108.doc (32.5 KB, 268 views)
Old 22-11-05, 11:41   #3
Race

Stage 5

Inca unul...CT99WUW fa lumii o favoare si du-te si impusca-te.
Adevarul e ca e plina piata de masini noi la 7-9000 EURO !

Loganul nu are concurenta la pret.Daca esti dispus sa dai maxim 9.000 EURO,si mai vrei si Diesel,Loganul e unica alegere.In plus,orice alternativa mai scumpa va face parte din clasa mica,deci mai putin spatiu interior.
Race is offline   Reply With Quote
Old 22-11-05, 14:55   #4
XtremeClubEmotion

Stage 4

XtremeClubEmotion's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Race\"

Loganul nu are concurenta la pret.Daca esti dispus sa dai maxim 9.000 EURO,si mai vrei si Diesel,Loganul e unica alegere.In plus,orice alternativa mai scumpa va face parte din clasa mica,deci mai putin spatiu interior.
Concurenta intradevar nu are la pretul asta ...dar....loganul nu este o masina...nu are siguranta...stabilitate...frane...etc...si daca tot vrei sa dai 9000 euro.....mai asteapta putin....mai i-a o dobanda...si poate ...apare o oferta....eu mi-am luat masina cu 11500...cu multe dotari...si este cat de cat masina......cel putin asa cred....ca trebuie sa cumperi calitate....nu masini slabe...ca-s mai ieftine....
Pacat ca la noi nu poti strange prea usor atatia euro.....pacat.....
Old 22-11-05, 18:46   #5
Xand3r_G

Stock

mda asta asa e ,dar faza e ca eu am nevoie de masina si bani nu cred ca mai pot strange asa ca DEOCAMDATA raman la golanul nostru autohton.apoi mai vbim de chestii marfa .multam pt sfaturi si eu am citit forumul dar nu imi place ideea de masina SH(conceptie de-a mea nush mai ciudat io), oricum multumesc
Xand3r_G is offline   Reply With Quote
Old 23-11-05, 01:08   #6
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Race\"

inca unul ca tine....1 GET A CAR....CAR nu altceva...daca intelegi...si
2 daca iei pe firma se cam scade TVA si asadar si prin urmare....masini de 8330 ajung 7000 daca intelegi ce vreau sa zic...si ce e scris in articolele alea e scris de oameni mai in masura ca mine si ca tine care stam pe forum si ne luam dupa auzite...cel putin tu...eu am mai citit un ziar un articol ceva.....tot respectul
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 14:25   #7
Cronny

Stage 3

Cronny's Avatar

Default Re: Ce masina sa imi cumpar?

frate nu lua logan e varza.sunt unii kre zik k a avut gainat p cupola si s-a dus vopseaua, avea 6 luni masina
Cronny is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 16:01   #8
bobocel

Stage 5

jalnic......
bobocel is offline   Reply With Quote
Old 26-04-06, 16:15   #9
T.rac3Er

Stage 5

ai toti banii de care pomenesti, sau te gandesti la rate???
daca ai bugetul total cauta oferte pe astra clasic, cu avans si 12 luni...din cati stiu nimeni nu si-a luat logan cu banii jos...daca ii aveau clar se uitau la un sh de afara pana in 90k km...
Old 26-04-06, 19:08   #10
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

dc va mai agitati ca omu nu a mai zis nimic..
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 00:13   #11
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Xand3r_G
am si eu o rugaminte .dak poate cineva sa imi dea o lista cu masini noi intre 7000-9000 , eu ma gandeam la un logan diesel deorece deocamdata nu am nevoie de ceva serios si nu sunt decis. sper ca sa ma ajutati sa iau o decizie buna .
Uite eu de la 1 ma apuc de scoala pe un Logan 1.5 dci
Dupa cateva zile,iti spun eu ce si cum despre el
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 00:57   #12
cipri4n

Stage 4

cipri4n's Avatar

Smile Re: Ce masina sa imi cumpar?

bah...loganu` e trompeta va spun din proprie experienta(are tata)...e varza...are 1 an sh` deja are probleme la incuietoarea dreapta spate...nu se deschide decat din exterior si nu a fost folosita aproape de loc...a mai avut si probleme la schimbator...pm...franele`s varza....motoru` e jalnic...dar dak vrei ceva cu care sa te duci si sa vii de la servici e buna....singurul avantaj e ca consuma putin....oricum cu banii astia iei un golf 4 sau un vectra b,sau un astra c....oricum....alegerea e a ta
Old 30-04-06, 21:24   #13
B0yCk

Stage 3

B0yCk's Avatar

daca nu vrei noua atunci gasesti o gramada la suma de care dispui
B0yCk is offline   Reply With Quote
Old 30-04-06, 21:36   #14
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by george_smiley05
Uite eu de la 1 ma apuc de scoala pe un Logan 1.5 dci
Dupa cateva zile,iti spun eu ce si cum despre el

lool../...cum te apuci u de scoala ma ca vad ca ai 17 ...iar ac sa intrii pe masina iti trebuie 18..si inainte de masina faci legislatia unde iar iti trebuie 18 si tre sa treci de test altfel n-ai ce cauta pe masina! cum te apuci de la 1 nu pot sa-mi inchipui cand tu n-ai nici anii care trebuie
Old 30-04-06, 21:37   #15
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by Xand3r_G
si ca sa fiu on...sfatul meu ar fi sa mai astepti pana in 2007 cand iti vei putea aduce la banii astia din afara tu singurel ceva klumea ... merita sa astepti plus ca mai strangi ceva bani ! parerea mea
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -