![]() |
Ce masina sa imi cumpar?
am si eu o rugaminte .dak poate cineva sa imi dea o lista cu masini noi intre 7000-9000 , eu ma gandeam la un logan diesel deorece deocamdata nu am nevoie de ceva serios si nu sunt decis. sper ca sa ma ajutati sa iau o decizie buna . :wink:
|
re
1 Attachment(s)
LOGAN?? :lol: :lol: :lol: bai frate tu esti cu capu???? e forumu' plin de comentarii despre \"super masina\" uite'te si tu pe forum ce se zice despre loganuri...pffff nu ii inteleg frate...pute piata de masini ei vor logan...fara suparare nu am nimic cu tine......pfff uita'te pe siteurile ....www.opel.ro www.skoda.ro si ce o mai fii........cu RO dar nu logan......esti simpatic ma asteptam ca unu care intra pe forum sa fii citit de loganuri....dar ma rog succes in cautari
|
Inca unul...CT99WUW fa lumii o favoare si du-te si impusca-te.
Adevarul e ca e plina piata de masini noi la 7-9000 EURO ! Loganul nu are concurenta la pret.Daca esti dispus sa dai maxim 9.000 EURO,si mai vrei si Diesel,Loganul e unica alegere.In plus,orice alternativa mai scumpa va face parte din clasa mica,deci mai putin spatiu interior. |
Re:
Quote:
Pacat ca la noi nu poti strange prea usor atatia euro.....pacat..... |
mda asta asa e :( ,dar faza e ca eu am nevoie de masina si bani nu cred ca mai pot strange asa ca DEOCAMDATA raman la golanul nostru autohton.apoi mai vbim de chestii marfa :D .multam pt sfaturi si eu am citit forumul dar nu imi place ideea de masina SH(conceptie de-a mea nush mai ciudat io), oricum multumesc
|
Re:
Quote:
2 daca iei pe firma se cam scade TVA si asadar si prin urmare....masini de 8330 ajung 7000 daca intelegi ce vreau sa zic...si ce e scris in articolele alea e scris de oameni mai in masura ca mine si ca tine care stam pe forum si ne luam dupa auzite...cel putin tu...eu am mai citit un ziar un articol ceva.....tot respectul |
Re: Ce masina sa imi cumpar?
frate nu lua logan e varza.sunt unii kre zik k a avut gainat p cupola si s-a dus vopseaua, avea 6 luni masina
|
jalnic......
|
ai toti banii de care pomenesti, sau te gandesti la rate???
daca ai bugetul total cauta oferte pe astra clasic, cu avans si 12 luni...din cati stiu nimeni nu si-a luat logan cu banii jos...daca ii aveau clar se uitau la un sh de afara pana in 90k km... |
dc va mai agitati ca omu nu a mai zis nimic..
|
Quote:
Dupa cateva zile,iti spun eu ce si cum despre el;) |
bah...loganu` e trompeta va spun din proprie experienta(are tata)...e varza...are 1 an sh` deja are probleme la incuietoarea dreapta spate...nu se deschide decat din exterior si nu a fost folosita aproape de loc...a mai avut si probleme la schimbator...pm...franele`s varza....motoru` e jalnic...dar dak vrei ceva cu care sa te duci si sa vii de la servici e buna....singurul avantaj e ca consuma putin....oricum cu banii astia iei un golf 4 sau un vectra b,sau un astra c....oricum....alegerea e a ta
|
daca nu vrei noua atunci gasesti o gramada la suma de care dispui ;)
|
Quote:
lool../...cum te apuci u de scoala ma ca vad ca ai 17 ...iar ac sa intrii pe masina iti trebuie 18..si inainte de masina faci legislatia unde iar iti trebuie 18 si tre sa treci de test altfel n-ai ce cauta pe masina! cum te apuci de la 1 nu pot sa-mi inchipui cand tu n-ai nici anii care trebuie |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2025 4Tuning