Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 28-07-08, 01:24   #1
alephan

Stage 1

alephan's Avatar

Exclamation TUTORIAL CASCO (ASIBAN)

Salut tuturor,

Stiu ca e ciudat dar a venit vremea ca sa ajung si eu in postura omului care vrea sa isi faca ceva pe Casco. De nevoie nu de voie.

Am un Passat care a fost prost proiectat cu scuturi de plastic drept pentru care saptamana trecuta am ramas cu ele pe sosea.

Cand am aflat ca 2 bucati de plastic (motor plus cutie de viteze) costa 1300 mi-am facut dovada politie si am plecat Vineri 28 aug. 2008 la Nesly (nu stiu daca e cu doi "s") sa imi fac dovada Casco. Am obtinut-o in timp record. Asa ca un tip and trick se pare ca acolo coada este cea mai scurta. (zona Aparatorii patriei)

Acum urmatorul step este: service-ul. Ce sa aleg? Evident agreat Asiban. Ce experiente aveti cu ele? Vreau ca tot omu' sa o las cat mai putin si sa ies cat mai repede.

Multumesc anticipat,

Last edited by alephan; 28-07-08 at 01:30.
alephan is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 20:16   #2
alephan

Stage 1

alephan's Avatar

Default Re: TUTORIAL CASCO (ASIBAN)

Mda.... deci nimeni nu face accidente prin Romania...
Old 25-08-08, 23:48   #3
alephan

Stage 1

alephan's Avatar

Se poate inchide. Oricum nu raspunde nimeni....
Old 26-08-08, 00:30   #4
speeedy

Stage 4

speeedy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SEAT]

in primul rand daca ai casco la asiban nu te intereseaza factura de la service pt ca ASIBAN-ul plateste tot, bineinteles ca au si ei o limita.. dar la ce-ai tu de schimbat nu se pune problema
iti recomand un service cu decontare directa ca sa nu fii tu nevoit sa umblii dupa bani dupa..
iar in legatura cu scuturile, opteaza pt varianta din metal, cele din plastic se rup destul de repede
speeedy is offline   Reply With Quote
Old 26-08-08, 01:08   #5
alephan

Stage 1

alephan's Avatar

Mersi. Am sa vad ce fac. Sa ma intorc din vacata intai. Multumesc inca o data se sfat!
- Copyright 2026 4Tuning -