Am un Rover 214si din 1999, 1400, benzina, ( identic cu mai-noul Rover 25 ) si am dus-o in service pentru distributie ( aia e rezolvata ) si alte citeva lucruri - nerezolvate, dupa cum urmeaza:
- cu motorul la relanti apas foarte usor acceleratia si uneori ( o data din 10 ) se opreste motorul - foarte usor, fara spasme...pur si simplu turometrul cade ca frunza-n vint. Am zis ca e de la avans, la service mi-au spus insa ca masina mea nu are avans reglabil ( !!

) E posibil asa ceva??
- am un tacanit ritmic si usor cind merge motorul ( evident ) si un amic mi-a spus ca poate fi de la culbutori, care trebuie reglati - la service mi-au zis ca n-au cum sa-i regleze si ca in general se ia prin sondaj, sau se schimba toti ( la 100 euroi/bucata x 16 ar cam fi ceva de platit... ).
- pierd lichid de racire, cam o data la luna trebuie sa completez aproape 1 litru in vasul de expansiune; m-am bagat sub ea, m-am chiorit in esapament, nimic, totul uscat...unde naiba s-o duce lichidul ala, aveti idee?
E cineva care s-a lovit de problemele astea? Sa schimb service-ul? O "tomografie", undeva, ajuta?
Multam!
weiss.