Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 01-11-06, 19:10   #16
alygator2000

Stage 5

alygator2000's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[SEAT]
Wink Re: Calibra,peste 3000 De Ture Se Aprinde Check-ul !

Quote:
Originally Posted by CYP 2000 View Post
Opel calibra 2000 ,16 v ,cum sar de 3000 de ture se aprinde check -ul . Din acel moment motorul functioneaza relativ normal,dar lipsit de orice performanta (nu mai trage).Pe un tester modest ,au aparut 2 coduri de eroare:senzor turatie motor si senzor detonatie.Le-am inlocuit si nu sa produs nici o modificare.Astept sfaturi .
...incearca sa ii schimbi sonda lambda,acceiasi problema am avut'o si eu,pune'i una universala,este max 2.5mil.si vezi dak se schimba ceva,dak face la fel...curatza'i injectoarele.si mai vb dupa
Old 24-04-09, 13:24   #17
nykon

Stage 1

nykon's Avatar

Default Re: Calibra,peste 3000 De Ture Se Aprinde Check-ul !

Si eu am aceeasi problema la vectra acelasi motor c20xe, peste 3000 de ture se aprinde check si trage slab. Am schimbat senzorul am verificat mufa care nu pare deteriorata si tot asa face. Am verificat vacumurile toate furtunele de alimentare si am curatat icv ul nu stiu ce sa mai incerc probabil sa curat injectoarele si sa imi masoare cineva voltajul pe sonda lambda. Daca are cineva sugestii va rog dati un raspuns
nykon is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -