Reiterez rugamintea lui B|shOp-VR6 adresata userilor ce posteaza in aceasta sectiune,si anume,asa cum spuneam si-n titlu: Daca tot solicitati un ajutor,macar facilitati accesul celor ce sunt dispusi a va intinde o mana ,la cat mai multa informatie legata de problema voastra ,incepand chiar din titlul topicului...hai ca nu-i greu,veti vedea
.
Dupa aspectul legat de
titlu,si
explicatiile din textul primului post este recomandat sa fie
detaliate din start ,motivul fiind acelasi-si anume, ca omul ce e dispus a da o vorba de ajutor(cateodata si o mana) sa nu fie nevoit a va trage de limba ,
a va ruga sa-i acceptati ajutorul...DEci nu "
..am o alfa si-mi intrerupe alimentarea...ce-i de facut?"....CI cam ASA: "
am o alfa 155 in X usi,cu motorizarea Y din anul Z ,cu tractiune integrala/fwd,etc...si in urma interventiei mele/ in urma unei lovituri,...etc...am problema ce se manifesta asa:...___..."
Un alt aspect ar fi fonturile si culorile ce sunt disponibile NUMAI pentru
cazuri exceptionale,unde este
absolut necesara sublinierea,ramanand la aprecierea mea daca se vor pastra sau nu. Repet -
pentru SUBLINIERE si
nicidecum un post intreg scris in CAPS sau in
fonturi mai mari decat cele standard (2) sau in
diverse culori !
Poate incercam sa lasam jignirile + limbajul(scris) violent pentru cei pe care nu-i ajuta capul la a tasta ceva util,iar posturile de o mare intelepciune,gen:'"Wow" /"loool"/"cool"/""cea(cel) mai tare" sau care sunt formate exclusiv din smileys-uri, sa le vedem cat mai rar
Succese nemasurate tuturor