Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 25-09-06, 00:43   #1
lascarica
Super Moderator

Stage 5
 
lascarica's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,330
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation R E G U L A : - Numai TITLURI SUGESTIVE ,NU-"help" sau "sfat" sau altele asemenea !

Reiterez rugamintea lui B|shOp-VR6 adresata userilor ce posteaza in aceasta sectiune,si anume,asa cum spuneam si-n titlu: Daca tot solicitati un ajutor,macar facilitati accesul celor ce sunt dispusi a va intinde o mana ,la cat mai multa informatie legata de problema voastra ,incepand chiar din titlul topicului...hai ca nu-i greu,veti vedea.
Dupa aspectul legat de titlu,si explicatiile din textul primului post este recomandat sa fie detaliate din start ,motivul fiind acelasi-si anume, ca omul ce e dispus a da o vorba de ajutor(cateodata si o mana) sa nu fie nevoit a va trage de limba ,a va ruga sa-i acceptati ajutorul...DEci nu "..am o alfa si-mi intrerupe alimentarea...ce-i de facut?"....CI cam ASA: "am o alfa 155 in X usi,cu motorizarea Y din anul Z ,cu tractiune integrala/fwd,etc...si in urma interventiei mele/ in urma unei lovituri,...etc...am problema ce se manifesta asa:...___..."
Un alt aspect ar fi fonturile si culorile ce sunt disponibile NUMAI pentru cazuri exceptionale,unde este absolut necesara sublinierea,ramanand la aprecierea mea daca se vor pastra sau nu. Repet - pentru SUBLINIERE si nicidecum un post intreg scris in CAPS sau in fonturi mai mari decat cele standard (2) sau in diverse culori !
Poate incercam sa lasam jignirile + limbajul(scris) violent pentru cei pe care nu-i ajuta capul la a tasta ceva util,iar posturile de o mare intelepciune,gen:'"Wow" /"loool"/"cool"/""cea(cel) mai tare" sau care sunt formate exclusiv din smileys-uri, sa le vedem cat mai rar
Succese nemasurate tuturor
__________________
...
un cumul de idei si de concepte, menite sa ne confere identitate, inglobate intr-un pachet avand capacitatea de a le perpetua...
*Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare*
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 27-02-07 at 14:29.
lascarica is offline  
- Copyright 2019 4Tuning -