Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 04-08-06, 10:10   #16
o_kh3

Stage 5

o_kh3's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: motor renault pe solenza

hmm macar o lista cat de mica acolo :P despre niste componente ca am niste rude in germania care pot sa imi aduca si daca ma gandesc poate le zic sa imi faca cadou un R19 la 350E !!!!

faza cu turbo inca nu ma gandesc la ea trebuie sa imi spuneti mai mult despre el daca sunteti de acord... in general trebuie sa schimbi multe ca sa pui un turbo pe o mashina (daca stiu eu bine) ca daca pui pe un motor aspirat pot sa il topesc ... daca zic prostii .... stiti ce aveti de facut da sa nu sariti la gatul omului

ms inca o data
o_kh3 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-06, 09:37   #17
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

omologarea artizanala nu se poate face in cazul inlocuirii unui motor de alt tip la o masina cu grad redus de poluare, fara a se efectua teste DINAMICE de poluare! chiar si in cazul in care motorul a fost luat de la o masina cu acelasi grad redus de poluare trebuie efectuate testele(aprox 20mil lei testele)!!!
Old 08-08-06, 11:06   #18
o_kh3

Stage 5

o_kh3's Avatar

Member of:
[VW]

o galagie de bani.... oricum daca iti place ceva trebuie sa investesti pe masura deci trebuie sa ma apuc serios de strans bani... in ceea ce priveste evacuarea si filtru sport si chip ce imi recomanzi.....?

ms
Old 08-08-06, 12:13   #19
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

eu zic sa te linistesti in privinta impresionarii colegilor ... sa nu ii impresionezi foarte tare intrand lateral cu masina ta tunata intr-un copac ... mai bine intai invata sa conduci si dupa aia gandeste-te cum sa cresi puterea masinii tale ... stiu ca in Fast and Furious EROUL principal a luat speeding ticket in prima zi in care a avut carnet dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci si tu la fel

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 08-08-06, 20:50   #20
o_kh3

Stage 5

o_kh3's Avatar

Member of:
[VW]

hai ca ai fost dragut aici... ms de sfat....

o zi buna
Old 12-08-06, 13:45   #21
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deocamdata este bine sa te comporti ca un "chibitz"
yknot is offline   Reply With Quote
Reply